Sunt MAMĂ
Confidențe

2017 a trecut. Oare cât bine-ai făcut?

La sfârșitul și începutul fiecărui an, fiecare dintre noi obișnuim să facem bilanțuri și planuri de viitor. Trecem în revistă momentele plăcute și mai puțin plăcute, clipele frumoase petrecute cu cei dragi, reușitele noastre. Puțini însă suntem cei care facem bilanțul faptelor bune pe care le-am săvârșit pe parcursul anului care a trecut. Pentru că, din păcate, prea puține fapte bune facem…

Așteptăm să ni se ofere, dar uităm să facem daruri fără vreo ocazie. Așteptăm să fim ajutați, dar uităm să întindem o mână de ajutor celor mai triști ca noi.

Fie ca la acest început de an, primul lucru pe care îl vom face să fie gândurile bune și planurile de a face bine oamenilor pe care-i întâlnim. Să iubim mai mult, să iertăm mai mult, să întindem o mână de ajutor, să vorbim mai puțin, dar să facem fapte bune mai multe!

Cu Doamne ajută!

Te aștept și în noul an să-mi vizitezi blogul, iar eu promit să vin cu articole la fel de interesante. De asemenea, te invit să apreciezi cu un like pagina de Facebook a blogului, dar și să mă urmărești pe Instagram și Pinterest.

Sursa foto – Unsplash

Postat recent

Fericirea vine din lucruri mărunte, cum ar fi: SALARIUL

Anna Casian-Musteață

Cum le-am explicat copiilor mei semnificația Paștelui

Anna Casian-Musteață

Lecții învățate în perioada de izolare

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....