Sunt MAMĂ
Economisim

3 cadouri deosebite pentru oameni creativi

Întotdeauna mi-au plăcut oamenii care, pe lângă jobul pe care-l au, încearcă să facă și altceva, ceva ce le aduce plăcere, ceva ce e doar hobby, dar care îi relaxează și poate, le aduce și un venit în plus. Doar nu este nici o rușine să fii remunerat pentru ceea ce faci! Ei bine, pe astfel de oameni încerc să îi susțin și de fiecare dată când am ocazia, cumpăr produse anume de la ei. Un astfel de exemplu este și băiatul din spatele paginii ArtandDecor, care și-a făcut studiile la Liceul de Pictură „Igor Vieru”, iar din dragostea față de acest domeniu, a început să creeze lucruri frumoase.

 Vreau să vă arăt ce urmează să cumpăr de la el și astfel, să vin către voi cu idei de cadouri faine pentru oamenii care știu să aprecieze munca manuală și arta.

PORTRET

Mereu mi-am dorit să am în casă un portret al meu pictat sau desenat. Asta pentru că eram curioasă să știu cum mă văd alți oameni și, mai ales, cum sunt văzută prin ochii unui pictor. Astfel, atunci când mi-a propus să-mi facă portretul, m-am bucurat mult și rezultatul îmi place la nebunie.

TABLOU PICTAT

Îmi place la nebunie să-mi decorez pereții casei cu tablouri. Iar dacă mai sunt pictate și de un om talentat, acestea sunt și mai deosebite. Îmi plac tablourile pictate în acuarelă, pentru că ele ascund ceva în ele, parcă transmit o energie aparte, dar îmi plac și cele pictate în ulei, așa că deja mi-am comandat câteva la ArtandDecor.

CUTIE DE LEMN PICTATĂ MANUAL

Ce poate fi mai frumos decât o cutie de lemn în care să păstrez condimentele, ierburile aromate, ceaiurile sau, de ce nu, produsele cosmetice? În plus, dacă mai este și pictată manual cu modelul dorit de mine… M… Abia aștept să primesc cutiuța și să vă arăt ce am ales…

Dacă vă doriți și voi asemenea lucrări extraordinare în casa voastră sau nu știți ce cadouri să faceți oamenilor dragi, să știți că un portret, un tablou pictat sau o cutie pentru cosmetică/ceaiuri/orice altceva, este întotdeauna un dar binevenit și apreciat.

Pentru comenzi și detalii, puteți scrie un mesaj pe pagina ArtandDecor sau puteți suna la 0795 74 933 (Nicolae).

Dacă v-a plăcut articolul și vreți să afle și prietenii voștri despre ArtandDecor, distribuiți-l ca să ajungă și la ei.

Pentru mai multe postări utile și interesante, vă aștept pe pagina de Facebook a blogului. Să știți că mă găsiți și pe Instagram, Pinterest, Goodreads, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna!

Postat recent

Project333: Cum am purtat în această vară doar 33 de articole

Anna Casian-Musteață

Îmi plac banii! Nu să-i cheltui, ci să-i economisesc!

Anna Casian-Musteață

5 lucruri pe care cheltuim zilnic prea mult și fără sens

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....