Sunt MAMĂ
Despre mine

30 de lucruri pe care nu le cunoașteți despre mine

Azi e ziua mea. O zi în care schimb prefixul, iar asta mă face și mai responsabilă, mă motivează să îmi analizez și mai mult faptele și să-mi pun și mai multe întrebări. Pentru că timp de 5 ani ați fost alături de mine, m-am gândit că  azi e momentul potrivit să vă povestesc mai multe despre cine sunt, cine am fost, ce pasiuni am, cu ce mă ocup.

1.Sunt născută în satul Călmățui, raionul Hâncești.
2.Sunt primul copil în familie. Mai am doi frați și o soră.
3.Nu-mi place să port machiaj. Din acest motiv, de foarte puține ori o să mă vedeți machiată.
4.Când am fost mică, le-am făcut zile fripte părinților mei. Eram foarte-foarte capricioasă și făceam mofturi din orice. Culmea e că, din copilăria mea, anume aceste momente le țin minte foarte bine.
5.Când eram mică, îmi doream să fiu mamă de 4 băieți. Acum îmi doresc 4 copii.
6.Am început să citesc la vârsta de 5 ani. La 6 ani cunoșteam și alfabetul chirilic.
7.Deși cunoșteam acest alfabet, nici până în ziua de azi nu știu să citesc bine în limba rusă.
8.Înțeleg limba rusă, dar nu pot să o vorbesc. Când încerc să rostesc cuvinte în această limbă, îmi pierd graiul, la propriu.
9.De vre-o patru ori am îîînceput să învăț limba engleză. Anul acesta sper să o scot la capăt cu ea.
10.Îmi place să croșetez, tricotez, brodez. În ultimul timp am acordat prea puțină atenție acestei pasiuni.
11.Dupa absolvirea gimnaziului, mi-am făcut studiile la Liceul Teologic de Fete „Regina Maria”. Am studiat teologie și muzică.
12.Primii mei bani i-am câștigat în clasa a 10, când activam ca și cântăreață în cor bisericesc. Nu erau mulți bani, dar eram mândră că nu depindeam de părinți.
13.Din anul 1 de facultate am început să lucrez în calitate de cântăreț, apoi dirijor de cor bisericesc. Au trecut de atunci 10 ani, iar asta rămâne în continuare o sursă de venit sigur.
14.Pe lângă diploma de bacalaureat, am și o diplomă care-mi dă dreptul să lucrez în calitate de profesoară de religie. Nu am fost niciodată profesoară.
15.Din anul 2011 am început procesul de economisire a banilor. Mai multe despre acest lucru veți afla în scurt timp dintr-un interviu, pe care l-am acordat cu mare plăcere unei bloggerițe din România.
16.Din anul 2013 am renunțat să mai privesc televizorul. L-am scos din casă, iar asta nu ne-a făcut nicidecum viața mai grea. Din contra, avem mai mult timp pentru noi, ca familie.
17.Înainte de a mă întâlni cu soțul meu face-to-face, ne-am scris scrisori începând cu clasa a 5-a. Dar ne-am întâlnit când eram în anul 2 de facultate.
18.La două luni de la prima întâlnire, am fost cerută de soție. Pe 26 ianuarie.
19.Plâng des. Din orice. Sunt o emotivă, chiar dacă nu arăt asta.
20.Mă tem de furnici. Nu știu de ce, dar am groază de ele. Deja a și început a mă mânca tot corpul, numai gândindu-mă la ele.
21.Îmi place ordinea. Îmi place ca fiecare lucru să fie aranjat la locul său.
22.Sunt omul căruia îi place să asculte, nu să vorbească.
23.Am o frică nebună de camera de filmat. Dar sunt pregătită să o înving. Tocmai de asta lucrez acum la lansarea unui canal de Youtube. Nu SuntMAMĂ. Se va numi KasiAnna.
24.În anii de liceu toți îmi spuneau Kasi, nume care îmi plăcea și îmi place extrem de mult.
25.Visez să scriu o carte. Despre copii. Despre copiii mei. Și lucrez acum la ea. Poate că nu va vedea niciodată lumina tiparului, dar va rămâne copiilor și nepoților.
26.Întotdeauna mi-au plăcut băieții/bărbații care poartă ochelari. De asta am un soț și un fiu cu ochelari.
27.La școală, niciodată nu mi-a plăcut matematica și fizica. Pentru că mama era cea care îmi preda aceste obiecte, insista să învăț bine la ele, iar eu eram o tocilară și învățam doar pentru „a nu o face de râs”.
28.Dintotdeauna am fost mai plinuță, iar asta mă complexa extrem de mult. De câțiva ani, dupa ce am născut, am învățat să mă accept așa cum sunt, pentru că am înțeles că oamenii nu se îngrașă doar din cauza mâncării. Există multe alte motive pentru care unii oameni adaugă kg în plus.
29.Nu am avut niciodată probleme cu coșurile. Multe fete, colege, mă invidiau pentru acest lucru. Având tonul tenului mai întunecat, fapt pentru care sunt recunoscătoare părinților, am fost scutită de foarte multe probleme.
30.Cred în Dumnezeu. Știu că toate se fac doar cu voia Lui. Sunt creștin-ortodoxă.

Sper că prin intermediul acestui articol ați ajuns să aflați mai multe despre mine și să mă cunoașteți mai bine.

Vă aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsiți pe Instagram, Youtube, Pinterest și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Ce-mi doresc de la 2020: planuri, dorințe, rezoluții

Anna Casian-Musteață

Hai să ne cunoaștem!

Anna Casian-Musteață

30 de lecții învățate până la 30 de ani

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....