Sunt MAMĂ
Porția de lectură

48/40: „Medicina povestită pe înțelesul tuturor” de Vasi Rădulescu

În această perioadă, când majoritatea dintre noi ne informăm de pe internet, e foarte important să accesăm doar informație corectă. Cu atât mai mult atunci când ne referim la informație din domeniul medicinei. Informarea din surse credibile și corecte este esențială. O singură greșeală și rezultatul poate fi fatal.Tocmai de asta, cărțile scrise de Vasi Rădulescu sunt absolut necesare. Mai cu seamă cartea „Medicina povestită pe înțelesul tuturor”, pe care am terminat-o de citit zilele astea.

Cartea limpezește multe neclarități, oferind informație prețioasă pentru o educație medicală și ne face să privim altfel acest domeniu, atât de necunoscut și plin de mituri în rândul populației de rând. Este o lucrare care vine să limpezească lucrurile și ne prezintă, pe înțelesul nostru, principalele segmente ale medicinei.

Aceasta este structurată în mai multe capitole, printre care: Educație medicală, Despre inimă, Despre diete, Un creier. Un tărâm fascinant, Cum ne mai creștem copiii, Mituri. Vraci. Alternative angelice, Medicamentele, Despre răceli, virusuri, antibiotice, Pericolul din jurul nostru, Tu să fii sănătos, Probleme digestive, Unitatea de măsură a vieții, Cât de important este să stăm lângă alți oameni, Zâmbește în fiecare zi. În toate aceste capitole, pe lângă informațiile medicinale, găsim și povești impresionante, sfaturi, diverse îndemnuri.

Această carte ne ajută să înțelegem de ce unii oameni fac diverse boli, ce putem face pentru a fi sănătoși, cum putem avea o relația frumoasă cu medicul și de ce miturile sunt periculoase.

Cunoscut în mediul online pentru platforma Leapșa de sănătate, Vasi Rădulescu este autorul mai multor cărți, printre care: „Medicina povestită. Despre inima ta”, „O să te tragă curentu”, „O altă poveste de iubire”, „Să-ți pui o dorință”, „Culorile uitării”, „Dragă inimă”.

Recomand să-l urmăriți pe Vasi pe rețelele de socializare, dar și să-i citiți cărțile. Cu siguranță le veți găsi utile și necesare.

Dacă credeți că și prietenii voștri trebuie să afle despre această carte, distribuiți acest articol.

Cu mai multe postări utile și interesante, vă aștept pe pagina de Facebook a blogului. Să știți că mă găsiți și pe Instagram, Pinterest, Goodreads, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna!

Postat recent

„Bet și igiena” de Aleix Cabrera și Rosa M. Curto

Anna Casian-Musteață

„Fericirea trăiește în spații mici” de Dominique Loreau

Anna Casian-Musteață

47/40: „Noi contra voastră” de Fredrik Backman

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....