Sunt MAMĂ
Parteneriat

Am testat gama de produse cu cărbune activ de la Equilibra. Impresii și părerea mea sinceră despre ele

La începutul acestei primăveri, brandul Equilibra a lansat în țara noastră o nouă gamă de produse – cu cărbune activ. Le-am testat și eu până acum și sunt gata să vă spun părerea mea sinceră despre ele. Am testat pasta de dinți și gelul de curățare a feței, ambele cu cărbune activ și aloe vera și sunt foarte mulțumită de efectul care-l au asupra dinților și tenului meu.

În familia noastră produsele de la Equilibra sunt mereu prezente, iar pastă de dinți și gel de curățare foloseam deja de mai mult de un an, astfel încât nu m-am îndoit nici o clipă de calitatea noii game. Pasta de dinți are um efect de înălbire și curăță foarte bine dinții, iar gelul e preferat și de soțul meu, pentru că ambii avem tenul gras, iar acesta curăță bine porii și lasă pielea curată și netedă, ca de bebeluș.

Despre Carbo-gelul de curăţare a dinţilor
Este un gel delicat, cu gust proaspăt, fără zaharină, care combină acțiunea de purificare a cărbunelui activ cu acțiunea liniștitoare a Aloe Vera, prezentă în formulă în cantități echivalente cu 30% suc de Aloe Vera și Escin, și acțiunea antiseptică a uleiului de arbore de ceai. Mentolul revigorează în mod natural cavitatea bucală. Utilizat regulat, periind corect dinții timp de cel puțin un minut, elimină placa și ajută la protejarea dinților împotriva cavităților și tartrului, asigurând o acțiune naturală de albire. 

Despre Gelul de curăţare a tenului
Gelul de curăţare detoxifiant cu cărbune înlătură impurităţile, excesul de sebum şi punctele negre. Cărbunele activ are o acțiune eficientă de purificare și detoxifiere, făcând pielea mai luminoasă și mai curată. Este potrivit pentru tenul gras sau mixt. Se poate utiliza o dată sau de doua ori pe zi. Se aplică pe tenul şi decolteul curat şi se lasă să acţioneze puţin, apoi se clăteşte cu apă. 

Dupa cum menționam mai sus, noi suntem super-mulțumiți de aceste produse, motiv pentru care am mai cumpărat câteva, să ne asigurăm că nu se epuizează stocul. Pe toate le găsim la Farmacia Familiei, iar uneori chiar profităm de reducerile pe care le oferă și reușim să cumpărăm la prețuri bune produse și mai bune.

Recomand cu drag noua gamă de produse Equilibra – cu cărbune activ și sunt sigură că te vei îndrăgosti de ea.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l ca să afle și prietenii tăi despre noile produse de la Equilibra.

Te aștept pe pagina de Facebook a blogului, acolo unde vin zilnic cu postări utile și interesante.

Mă mai găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Două uleiuri cosmetice pe care le recomand pentru această toamnă

Anna Casian-Musteață

Din dragoste pentru podoaba-mi capilară

Anna Casian-Musteață

Igiena intimă în timpul sarcinii. Ce produse folosesc și ce recomand

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....