Sunt MAMĂ
Porția de lectură

„Anotimpuri colorate” – o carte cu poezii pentru copii de Emilia Plugaru

Dacă m-ar întreba cineva care este cel mai frumos cadou pentru mine, i-aș spune că nimic nu-i mai scump decât o carte. Toți cei care mă cunosc știu că eu prețuiesc mult cărțile și încerc să transmit asta și copiilor mei. Observ că îmi reușește, căci cu fiecare ocazie ei cer în dar câte o carte, iar atunci când o primesc sunt extrem de fericiți.

Ar fi trebuit să vedeți bucuria de pe chipul lor atunci când le-am prezentat cartea cu poezii pentru copii „Anotimpuri colorate” de Emilia Plugaru. Nu-și încăpeau în piele de fericire, iar când au deschis-o și au văzut cât e de colorată, au zis că și ei vor să deseneze atât de frumos.

E o carte superbă, cu poezii extraordinare și ilustrații care te lasă fără grai. Am citit-o de câteva ori copiilor, iar uneori citesc și eu singură din ea. Căci e o carte pentru copilul din noi, ne întoarce în copilărie și trezește amintiri frumoase. „Colegi de clasă e poezia mea preferată”, la care trebuie să recunosc, am plâns prima dată când am citit-o.

Cred că această carte ar trebui să fie prezentă în fiecare grupă de prichindei de grădiniță, în fiecare clasă și în fiecare casă în care există un copil.

Nu vreau să povestesc prea multe despre „Anotimpuri colorate”, pentru că îmi doresc tare mult să mergeți la evenimentul de lansare a cărții, să o cumpărați și să cunoașteți autoarea. Lansarea are loc azi, la Biblioteca Centrală a BM „BP Hasdeu”, cu începere de la ora 14:00!

Haideți la eveniment, să vă îmbogățiți biblioteca personală cu o carte frumoasă!

Vă aștept și pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsiți pe Instagram, Pinterest, Youtube și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

1/40: „Zuleiha deschide ochii” de Guzel Iahina

Anna Casian-Musteață

„Lagom – secretul suedez al vieții bune” de Lola A. Akerstrom

Anna Casian-Musteață

„Micuțul trup” de Corinne Solliec

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....