Sunt MAMĂ
Despre Blog

Bilanțuri la sfârșit de 2019

Atât de puțin a mai rămas până la sfârșit de an, încât mi se umple inima de bucurie că am reușit mai devreme de 31 decembrie să-mi îndeplinesc o mare parte din scopurile stabilite la 1 ianuarie 2019. Clar, niciodată nu e târziu pentru scopuri noi, dar sunt atât de fericită că am lucrat la îndeplinirea celor vechi, încât mă las acum dusă de val, trăiesc cu scopurile mici, pe zile și săptămâni și planurile pentru 2020 le las pentru noaptea de trecere dintre ani.

La fiecare sfârșit de an fac bilanțuri, analizez ceea ce am reușit sau nu, cât am citit, cât am scris pe blog, ce rezultate am avut, cu cine am colaborat și ce beneficii am avut, cât am investit în sănătate, cum sunt relațiile pe care le-am legat cu oamenii și ce lecții am învățat pe parcursul anului. Aceste bilanțuri mă ajută să văd cât de mult am evoluat, unde și cât am crescut și la ce capitol mai am de lucru.

Anul trecut m-au ajutat mult întrebările din articolul Cristinei Oțel de aici, dar pentru acest an voi face recapitularea răspunzând la întrebările din articolul scris de Inoza. Ce bine că există oameni care au grijă să scrie asemenea liste cu întrebări, ajutându-ne astfel să facem o analiză mai amănunțită a anului, să înțelegem mai bine pe care scară a reușitei ne aflăm și încotro să mergem…

În acest articol nu voi răspunde la întrebări, căci e ceva mai personal, dar vreau să fac un bilanț strict legat de blog și de reușitele sau eșecurile la acest capitol. Nu e laudă sau critică, ci pur și simplu vreau să știți și voi ce mai face SuntMama blog și cum i-a fost anul: 

  • Am scris 24 articole în care vă povestesc despre cărțile pe care le-am citit și v-am recomandat o mulțime de lecturi bune, atât pentru maturi, cât și pentru copii. O mare bucurie pentru mine este atunci când primesc mesaje de la voi, în care îmi spuneți că ați cumpărat anumite cărți la recomandarea mea și că vă plac.
  • La rubrica Învingem Cancerul am venit doar cu 3 articole. Pentru anul 2020 îmi doresc să acord mai multă atenție acestei rubrici. Și așa voi face. Pentru că vreau să fiu și eu de ajutor mamelor care trăiesc experiența luptei cu cancerul, așa cum am fost și eu ajutată când Stelian se trata de această boală.
  • Fericită sunt și atunci când îmi spuneți că pe blog găsiți de fiecare dată inspirație pentru a petrece calitativ timpul cu familia, dar și că vă sunt de ajutor articolele cu idei de activități și jocuri. În 2020 vor veni și mai multe astfel de articole, mai ales că ambii copii sunt mărișori și de fiecare dată ne jucăm diferit.
  • Mă bucur că am reușit să cresc o comunitate pe Facebook și pe Instagram. AICI suntem aproape 10 mii, iar AICI – aproape 2 mii. E mult sau e puțin, nu știu, dar pentru mine e importantă fiecare interacțiune cu voi și aș fi mulțumită chiar dacă aș ști că ceea ce fac ajută doar un singur om.
  • Pe parcursul anului 2019 m-am întâlnit cu multe dintre voi. Fie că au fost întâlniri spontane, fie că le-am planificat, ele rămân memorabile. În 2020 vom avea mai multe astfel de întâlniri. Promit!
  • Datorită blogului am participat la o mulțime de evenimente faine și am cunoscut mulți oameni frumoși la chip și la suflet.
  • SuntMamă se află pe Blogtop în top 20 cele mai citite bloguri din Republica Moldova și pe locul 3 în lista blogurilor de parenting.

Pentru mine a fost un an frumos și rodnic. Să vedem ce ne va aduce 2020. Cel puțin, mă voi strădui să fie la fel de bun, iar dacă nu va fi, voi lucra și mai mult la acest capitol. Vă mulțumesc pentru fiecare mesaj, pentru fiecare articol citit și pentru toate gândurile bune!

Dacă vreți să-mi fiți în continuare alături, vă invit să mă urmăriți pe pagina de Facebook a blogului, pe Instagram, Pinterest, Goodreads, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Despre ce nu voi scrie niciodată pe blogul SuntMAMĂ

Anna Casian-Musteață

4 ani de când Sunt MAMĂ a devenit a doua mea casă

Anna Casian-Musteață

Spune-mi sincer, cât câștigi din blog?

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....