Sunt MAMĂ
În lumea jocului

Cărțile „1000 de activități pentru copii isteți” – ideale pentru timpul liber

Copiii mei au de ceva timp o nouă pasiune – cărțile „1000 de activități pentru copii isteți” de la editura Girasol. Lucrează în fiecare zi în acestea, fapt ce îmi oferă și mie mai mult timp liber atunci când fac singuri activitățile sau petrecem timp calitativ, completându-le împreună. Sunt cărți potrivite atât pentru copiii de 3-4 ani, dar și pentru cei de 6-7 ani, care știu să citească și nu mai au nevoie de ajutorul părinților.

În aceste cărți copiii găsesc diverse însărcinări, pe care trebuie să le îndeplinească. Aceștia pot trasa conturul și colora, rezolva rebusuri și labirinturi, încercui obiecte și umbre, scrie literele lipsă și alcătui cuvinte, găsi diferențe între două imagini, etc.

Cu ajutorul cărților din colecția „1000 de activități pentru copii isteți” copiii mei învață cifrele, literele, să numere, să scrie, își dezvoltă motricitatea în timp ce trasează contururi și colorează, își dezvoltă atenția, imaginația și concentrarea, iar cel mai important – au posibilitatea să își aleagă singuri tipul de activitate pe care vor să-l facă.

Cărțile „1000 de activități pentru copii isteți” sunt destinate petrecerii timpului liber în mod distractiv și constructiv. Copiii se pot descurca cu forțe proprii sau pot solicita ajutorul nostru, al maturilor, fie pentru a-i ajuta la rezolvare sau pentru a verifica ceea ce au făcut.  „Felicitați-i întotdeauna pentru eforturile depuse și, chiar dacă unele exerciții nu au fost rezolvare corect, găsiți împreună răspunsul corect și dați-le curaj să meargă mai departe”, sugerează autorii cărții.

Dacă vrei să-i dăruiești copilului tău cărți care să-l țină ocupat mult timp, să știi că cele din colecția „1000 de activități pentru copii isteți” sunt potrivite. Le găsești la Librarius sau pe elefant.md.

Pentru a afla despre cărțile pe care le citesc eu și copiii mei, te aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Pe mine mă mai găsești pe Instagram, Youtube, Pinterest și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

8 jocuri cu cățeluși pentru copiii de 2+ ani

Anna Casian-Musteață

Proiect de reciclare: Confecționăm broască țestoasă din sticlă de plastic

Anna Casian-Musteață

3+1 activități pe care să le faci cu copilul în zilele ploioase

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....