Sunt MAMĂ
Porția de lectură

Cărțile cu Peppa Pig – un cadou deosebit pentru copii

Peppa e cu siguranță personajul preferat al multor copii. O găsim în desene animate, în jucării, dar și în cărți. Familia porcușorilor simpatici a ajuns de mai bine de un an și în familia noastră. M-am tot gândit dacă să povestesc despre aceste cărți și am hotărât că e momentul s-o fac. Mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă și mulți copii vor vrea ca Moș Crăciun să le aducă în dar cărți.

Anul trecut Cecilia și-a dorit jucării, caiete, haine sau orice o fi, numai să fie cu Peppa Pig. Noi am hotărât să-i cumpărăm acest set drăguț de 10 cărți, care a venit într-o geantă frumoasă, pe care o ia uneori și la grădiniță. Am profitat de reducerea considerabilă care era pe elefant.md și astfel, familia porcușorilor a ajuns în biblioteca celor mici. Acum am găsit acest set aici.

Cărțile sunt în limba engleză, dar acest lucru nu-i împiedică pe copiii mei să le prefere. Deseori, seara, tati le citește din ele, apoi le traduce și discutăm împreună despre ce au mai făcut Peppa, George, Tăticul/Bunicul Purceluș, Mămica/Bunica Purcelușă și celelalte personaje.

Sunt cărți frumos ilustrate, colorate și pe placul celor mici. În plus, cu ajutorul lor învață și limba engleză.

Consider că sunt un cadou potrivit pentru copiii pasionați de Peppa.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l ca să afle și alți părinți despre cărțile cu Peppa Pig.

Te aștept cu un like pe pagina de Facebook a Blogului. Iar pe mine mă găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Din dragoste pentru cărți sau CÂND reușesc să citesc

Anna Casian-Musteață

Două cărți pe care să le citești până la Crăciun

Anna Casian-Musteață

46/40: „Ceva în apă” de Catherine Steadman

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....