Sunt MAMĂ
Ecologie

Căsuțele de lemn pentru păsări, cel mai frumos cadou pentru micile zburătoare

Copiii au așteptat cu nerăbdare primăvara și vacanța de Paște, când vom merge la bunici și nu doar ne vom bucura de vremea frumoasă, petrecând tot timpul pe afară, dar și vom instala căsuța pentru păsări, pe care Cecilia a câștigat-o de la EduJoc – jucării educative.

În luna aprilie magazinul EduJoc a împlinit 5 ani de activitate. Cu această ocazie a fost lansat un concurs, la care orice copil putea participa cu o felicitare video. A participat și Cecilia, iar căsuța de lemn pe care a câștigat-o, a bucurat-o extrem de mult, mai ales că, în urmă cu câteva zile, meșterisem împreună hrănitoare pentru păsări, despre care am scris AICI.

Deci, îndată ajunși la bunici, am montat căsuța în cel mai înalt copac din livadă și am tot așteptat ca păsările să se adăpostească în ea. Probabil că multe păsări au venit, fiind atrase de căsuța colorată, însă noi nu le-am putut vedea, căci au urmat mai multe zile friguroase, cu zăpadă și vânt puternic, dupa care noi am revenit acasă. Căsuța a rămas în grija bunicului, care periodic pune în ea mâncare pentru micile zburătoare.

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420

Mulțumim, EduJoc – jucării educative, pentru frumosul premiu!

Dacă și tu îți dorești asemenea căsuțe, cât și jucării de lemn pentru copilul tău, nu ezita să dai o raită prin magazinele EduJoc!

Postat recent

Cum putem reduce poluarea mediului prin acțiuni simple, dar cu efect pe termen lung

Anna Casian-Musteață

Primii pași ai familiei mele spre o viață ecologică

Anna Casian-Musteață

Educația de mediu. Cum îmi învăț copiii să iubească NATURA

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....