Sunt MAMĂ
Copii

Clipe dulci de neuitat sau Cum copiii mei au avut parte de o zi deosebită la „Vatra Strămoșească” din satul Vatici

Azi am avut parte de o experiență extraordinară. Am petrecut o zi deosebită în satul Vatici, unde noi, maturii, ne-am amintit de copilărie, iar cei mici au putut vedea cum erau vremurile când noi eram ca ei. Aceștia au alergat desculți prin iarbă, au ales fasole, au copt hulubași, s-au plimbat cu căruța, au învățat cum se toarce lâna și se împletesc panere, s-au jucat în fân, iar părinții s-au relaxat și și-au amintit de jocurile copilăriei.  

Nu povestesc multe, pentru că imaginile vorbesc de la sine, dar vreau să-ți spun că și tu poți oferi copiilor tăi clipe dulci de neuitat, pentru că Zahăr Domnița îți dă această șansă.  În această vară  Domnița reinventează vacanțele petrecute la țară. Pentru o zi, sau chiar pentru mai multe zile, vei uita de telefoane, tehnologii și forfota orașului, iar copiii se vor putea bucura de noi experiențe.

Până la sfârșitul acestei luni, de două ori pe săptămână, va fi organizat evenimentul Copilăria altfel cu Domnița: o zi la țară, eveniment la care poți merge dacă ai un copil dornic de a cunoaște viața de la sat, de a-și face noi prieteni și de a se distra.

Agenda evenimentului include:

  • 8:30 – 8:50 Înregistrarea participanților la autocarul Domnița, lângă Circ;
  • 9:00 Pornirea din Chișinău;
  • 10:20 – 12:45 Activități pentru copii;
  • 12:45 – 13:30 Prânz;
  • 13:30 – 15:30 Jocuri și activități pentru copii;
  • 15:30 – 16:30 Plecarea spre Chișinău.
  • biletul acoperă transportul tur-retur pentru o persoană;
  • toate activitățile de peste zi, inclusiv prânzul vor fi oferite de brandul Zahăr Domnița;
  • pot participa copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani – vârsta recomandată conform activităților care se vor desfășura.

Oferă-le copiilor tăi clipe dulci de neuitat și fii sigură că toată vara vor povesti despre cum au petrecut o zi deosebită la Vatici.

Te rog să distribui acest articol, pentru ca să afle cât mai mulți părinți despre acest eveniment.

Te aștept cu o apreciere pe pagina de Facebook a blogului, iar pe mine  mă găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube AICI și AICI și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Primăvara începe cu povestea lui BAMBI

Anna Casian-Musteață

De ce le citesc des copiilor și de ce cred că lectura este importantă

Anna Casian-Musteață

„Bună ziua!”, „Mulțumesc!”, „Te rog!” nu-s doar cuvinte…

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....