Sunt MAMĂ
Copii

Copiii nu au nevoie de darurile noastre, ci de timp petrecut cu noi!

Atunci când îmi întreb copiii ce își doresc cel mai mult, răspunsul lor este: timp petrecut cu voi. Ei nu au nevoie de daruri scumpe, de diverse jocuri cu care sa se joace singuri. Ei au nevoie de noi, să fim prezenți în viața lor și să le fim alături clipă de clipă. Ei au nevoie de experiențe pe care să le trăiască alături de noi. Ei au nevoie de o viață tihnită, de liniște și joacă împreună cu noi, maturii.

Dacă ar fi să-i întrebați și voi pe copii ce își doresc cel mai mult, sunt sigură că veți primi același răspuns. Pentru că, deși se pare că avem zile libere și parcă am avea timp pentru ei, de fapt lucrurile stau altfel. Nu mai avem timp să-i auzim, să discutăm cu ei, să le cunoaștem durerile și bucuriile. Nu mai avem timp să fim părinți în tot sensul cuvântului. Fiind mereu pe fugă, copiii noștri nu ne mai simt lângă ei. Unicul dar de preț și investiție cu adevărat importantă este timpul petrecut împreună. E ceea de ce își vor aminti întreaga viață.

Voi cât timp petreceți cu copiii? Sunteți de acord cu ceea ce am scris eu?

Pentru mai multe postări interesante și utile, vă aștept pe pagina de Facebook a blogului. De asemenea, mă găsiți și pe Instagram, Pinterest, Goodreads, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Prima zi de școală. Ce fel de școală?

Anna Casian-Musteață

Ziua de naștere a copilului. Cum am organizat-o și cum s-au distrat invitații

Anna Casian-Musteață

Copiii și treburile din gospodărie. Ce pot face la 5-6 ani?

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....