Sunt MAMĂ
Parteneriat

Crema Aquafil Hydra Rich – prietena tenului sensibil și deshidratat

Am mai spus și în alte articole că am un ten problematic și trebuie să fiu foarte atentă la cum am grijă de el. În perioada anotimpului rece, chiar dacă îl hidratam și aplicam cremă nu doar înainte de a ieși din casă, oricum pielea era uscată și simțeam o senzație neplăcută de disconfort. Până când am descoperit brandul Ivatherm. La începutul toamnei am folosit Crema hidratantă pentru față din gama Ivahidra+, care a făcut minuni cu tenul meu. O foloseam zilnic, iar rezultatul era vizibil pe tot parcursul zilei – un ten proaspăt, hidratat și fără nici o pată uscată.

Din luna decembrie am început să folosesc o altă cremă de la Ivatherm – Aquafil Hydra Rich pentru piele sensibilă, uscată și deshidratată. Sunt extrem de mulțumită de ea, căci își face foarte bine treaba, lăsând dupa fiecare aplicare o senzație foarte plăcută și confortabilă. Pielea mea are un aspect neted și luminos, efectul fiind de lungă durată. Datorită ingredientului Aquaphyline – aquaporine, crema are un efect de hidratare intensă și profundă din interiorul pielii către exterior.

Aquafil Hydra Rich pentru piele sensibilă, uscată și deshidratată  are o textura lejeră, un parfum hipoalergenic și nu conține parabeni. Este special formulată pentru a nu produce alergii. Se aplică dimineața și seara și constituie o bună bază pentru machiaj.

Dacă ai și tu un ten sensibil și ești în căutarea unei creme care să-l hidrateze intens, îți recomand cu toată încrederea crema Aquafil Hydra Rich de la Ivatherm. Nu te va dezamăgi!

Crema o găsești exclusiv în Farmacia Familiei.

Pentru a vedea și alte recomandări de produse, nu ezita să dai un like paginii de Facebook a blogului, dar și să mă urmărești pe Pinterest și Instagram, unde vin cu multe idei de jocuri pentru copii, cărți de citit, locuri de vizitat și rețete delicioase.

Postat recent

Igiena intimă în timpul sarcinii. Ce produse folosesc și ce recomand

Anna Casian-Musteață

CICADERM – aliatul perfect în lupta cu juliturile și mușcăturile de țânțar!

Anna Casian-Musteață

Summer Beauty Box – tot de ce am nevoie pentru vacanțele perfecte!

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....