Sunt MAMĂ
Parteneriat

Cum protejez iarna tenul copiilor

Pielea copiilor este atât de delicată, încât permanent trebuie să avem grijă de ea, fie că e vară, fie că e iarnă. Vara o protejăm de razele soarelui cu ajutorul cremei de protecție solară, iar iarna de ger, cu ajutorul cremelor hidratante. În această iarnă copiii mei și-au făcut un prieten nou – Crema hidratantă pentru piele sensibilă foarte uscată și atopică din gama Ivahidra+ de la Ivatherm.

Crema emolientă  asigură o hidratarea profundă, imediată și pe termen lung. Aceasta redă pielii suplețe, având un efect nutritiv, antiiinflamator și antibacterian. Eu o aplic atât pe corp și mâini, cât și pe fața copiilor, înainte de a ieși din casă și de a se confrunta cu gerul de afară. Datorită acesteia știu 100% că tenul lor este protejat, iar atunci când vor reveni acasă nu vor avea acea senzație de disconfort și mâncărime, care apare în urma expunerii la ger. Le lasă pielea netedă și fină, iar un beneficiu al acesteia este și faptul că nu conține parabeni și parfum.

Crema hidratantă pentru piele sensibilă foarte uscată și atopică din gama Ivahidra+ de la Ivatherm are în componența sa:

1.Aquaphyline, extras din panseluțe sălbatice (Viola Tricolor), care are un puternic efect de hidratare prin două mecanisme: sinteza aquaporinelor (creșterea numărului canalelor intercelulare prin care circulă apa) și creșterea cantității de acid hialuronic – binecunoscutul „burete molecular” al apei din piele;

2.Unt de Karité (Butirospermum parkii), care contribuie la hidratarea și nutriția pielii prin aportul de vitamine și acizi grași esențiali ce măresc suplețea straturilor celulare. Prin conținutul în fitosteroli, are rol antiinflamator și cicatrizant, reduce eritemul (iritația) și pruritul(mâncărimea);

3.Alfabisabolol – ingredient natural cu puternic efect antiinflamator și antibacterian;

4.Apa Termală Herculane, care  atenuează iritațiile și catifelează pielea prin proprietățile ei calmante și antiiritante.

O recomand cu drag, fiind crema potrivită pentru întreaga familie în perioada rece a anului! O găsești în Farmacia Familiei.

Pentru a vedea și alte recomandări, te invit să dai un like paginii de Facebook a blogului, dar și să mă urmărești pe Instagram și Pinterest, unde vin cu multe idei de jocuri pentru cei mici, rețete și cărți de citit în momentele de liniște.

Sursa fotografiei principale – Pixabay

Postat recent

Impresii: Cum e gama Equilibra Baby și ce produse le-au plăcut copiilor mei

Anna Casian-Musteață

Ce ape micelare prefer și de ce/cum le folosesc

Anna Casian-Musteață

Revelionul înseamnă (și) un vin spumant bun

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....