Sunt MAMĂ
Parteneriat

Cum reușesc să-mi mențin dinții albi și respirația proaspătă

Din păcate, mulți dintre noi, din lipsă de timp, nu ne îngrijim corect dantura. Cel puțin, în cazul meu așa era. Mă trezeam  dimineața, fiind mereu pe fugă și îmi periam dinții repede, uneori chiar prea repede. Specialiștii susțin însă că un periaj corespunzător se face timp de 3-5 minute…

Am avut norocul să cunosc un stomatolog bun, care m-a ajutat să trec peste frica de dentist și datorită căruia „am făcut ordine” în dantură, ca acum să mă pot bucura de dinți cât de cât sănătoși. Păstrez acești dinți respectând câteva reguli:

  • Periez dinții de două ori pe zi: dimineața și seara, cu blândețe, efectuând mișcări circulare.
  • Periez și limba, pentru a elimina bacteriile și mirosul neplăcut.
  • Clătesc gura dupa fiecare masă.
  • O dată la 6 luni merg la un control stomatologic.
  • Consum regulat legume și fructe crude.

Cred că pentru a avea dinți sănătoși e nevoie să alegem produsele corespunzătoare pentru igiena orală. Eu optez pentru pastă de dinți care să conțină ingrediente naturale și nu au în componența lor fluor. Deja de mai mult timp folosesc zilnic Equilibra Sensitive – pasta de dinți cu Aloe Vera și Echinacea. Aceasta are o triplă acțiune: curăță, împrospătează și protejează dantura. Sunt foarte mulțumită de ea și consider că-și face destul de bine treaba. 

Atunci când nu îmi periez dinții, am grijă să îmi clătesc gura cu Apa de gură cu Aloe Vera de la Equilibra. Este un produs natural nutritiv fără fluor, ideal pentru a menține sănătatea cavității bucale și a dinților. Produsul are proprietatea de a împrospăta respirația, de a spori apărarea naturală a mucoasei bucale împotriva bacteriilor și de a împiedica formarea plăcii bacteriene. Compusă din ingrediente naturale precum esența de bergamotă, uleiuri esențiale, aloe vera și mentol, apa de gură elimină respirația neplăcută și nu pătează dinții.

Ai grijă de sănătatea ta!

Dacă și tu îți dorești pasta de dinți și apa de gură de la Equilibra, le găsești la Farmacia Familiei.

Pentru a vedea și alte recomandări de produse, nu ezita să apreciezi cu un like pagina de Facebook a blogului și să mă urmărești pe Instagram și Pinterest.

Postat recent

Da, mamă, beau vin… când vreau să mă relaxez!

Anna Casian-Musteață

Impresii: Cum e gama Equilibra Baby și ce produse le-au plăcut copiilor mei

Anna Casian-Musteață

Cum protejez iarna tenul copiilor

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....