Sunt MAMĂ
Despre Blog

De 5 ani SuntMAMĂ.com!

Pe 31 mai, în urmă cu 5 ani, scriam prima postare pe blogul SuntMAMĂ. Am știut din start că așa vreau să se numească noua mea locuință, căci ce altceva eram atunci decât MAMĂ? Am creat blogul cu scopul de a posta pe el scrisori către fetița pe care o purtam sub inimă, pentru ca atunci când va crește mare să le citească. Dar în scurt timp, încurajată de soț și de cei dragi, SuntMAMĂ a devenit parte din mine, locul meu de refugiu.

În curând împlinesc jumătate de termen de când aștept rodul dragostei dintre mine și Sergiu. Pentru că această perioadă include un amalgam de emoții, am zis că cel mai bine ar fi să îmi fac un blog pe care voi posta toate trăirile mele legate de această Mare Minune. Fie ca cei care ne admiră, cei care ne susțin și ne-au susținut de la început, să citească și să se bucure alături de noi! Sunt fericită pentru că voi deveni Mamă! Iar ceea ce e mai frumos, abia urmează să se întâmple!”, scriam în prima mea postare.

Dând viață acestui blog în ajun de 1 iunie, înțeleg acum că de fapt a fost un cadou pentru copilul din mine.
5 ani, 745 de articole, mii de oameni noi pe care i-am cunoscut datorită blogului, susținere atunci când mi-a fost greu și felicitări atunci când am trăit momente frumoase. Ce altceva mi-aș mai putea dori?

Vă invit alături de mine și în cel de-al șaselea an!

Foto: Pavel Curagău

Postat recent

Spune-mi sincer, cât câștigi din blog?

Anna Casian-Musteață

4 ani de când Sunt MAMĂ a devenit a doua mea casă

Anna Casian-Musteață

Bilanțuri la sfârșit de 2019

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....