Sunt MAMĂ
Experiențe

De ce i-am născut pe toți trei copii la Maternitatea Nr 2

Pentru mine, fie că este vorba despre o petrecere, un eveniment sau o naștere, e foarte important să se întâmple într-o atmosferă caldă și primitoare, astfel încât să nu mă simt incomod. Din acest motiv, atunci când a venit timpul să decid unde o nasc pe Cecilia, am zis că merg acolo unde lucrează medicul meu ginecolog, iar el activa la Maternitatea Nr 2 din Chișinău. Nici nu se punea problema să nasc la un medic pe care nu-l cunosc și care nu mă știe.

Au urmat încă două nașteri, ambele la această maternitate. Deși am născut cu medici diferiți, pentru mine era important să se întâmple totul anume aici. Pentru că la această maternitate eu m-am simțit ca acasă.

Când povestesc unele mămici despre experiențele negative care le-au avut la naștere, eu mă minunez. Pentru că nu am trăit așa ceva. Pentru că la Maternitatea Nr 2 nimeni nu strigă la tine, nimeni nu îți spune cuvinte urâte, nimeni nu te face să te simți neom. Din contra, toți vorbesc frumos și se comportă de parcă le-ai fi un membru al familiei. Pentru că aici chiar toți sunt ca o familie.

Chiar dacă e o maternitate micuță, e totul atât de frumos, curat și îngrijit…

După prima naștere am stat în sală VIP, împreună cu soțul și mama mea. După a doua naștere am stat în salon obișnuit, iar după a treia – chiar în sala în care am născut. Să spun că am fost tratată de fiecare dată diferit, aș greși. Medicii, moașele și chiar femeile de serviciu, toate au avut față de mine aceeași atitudine prietenoasă și m-au ajutat de fiecare dată când a fost nevoie, fie că am achitat (pentru sala VIP), fie că nu.

Au fost experiențe frumoase și dacă ar fi să mai nasc, cu siguranță tot aici aș face-o. Iar dacă cineva m-ar ruga să recomand o maternitate, unde să aducă pe lume un copil, cu siguranță tot Maternitatea Nr 2 aș recomanda-o.

Tu unde ai născut? Care a fost atitudinea medicilor de acolo? Cum te-ai simțit? Împărtășește experiența ta în comentarii.

Dacă crezi că experiența mea ar ajuta pe cineva, distribuie acest articol.

Cu mai multe postări utile și interesante, te aștept pe pagina de Facebook a blogului. Să știi că mă găsești și pe Instagram, Pinterest, Goodreads, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna!

Postat recent

Cum am născut doi copii prin cezariană și cu ce riscuri/dezavantaje a venit această decizie

Anna Casian-Musteață

Întâlnire cu medicul-nutriționist Mihaela Bilic. Ce am învăța de la ea

Anna Casian-Musteață

Cum arată pentru mine o săptămână organizată. Sfaturi și experiențe

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....