Sunt MAMĂ
Parteneriat

Descoperirea lunii: spuma de curățare de la Gosh. Impresii dupa 30 de zile de utilizare

Dacă îmi citiți blogul de mai mult timp sau dacă mă urmăriți pe Youtube, știți deja că pentru a-mi curăța tenul eu nu folosesc săpunuri, ci geluri sau spume de curățare. În această vară am descoperit un nou produs, de care m-am îndrăgostit de la prima utilizare. Despre spuma de curățare marca Gosh e vorba.   

Nu v-am povestit despre ea atunci când mi-am cumpărat-o, pentru că mi-am dorit să fie o părere bazată pe mai mult timp de testare. Asta am și făcut, iar dupa o lună de test, pot zice că-i acord nota zece cu plus, pentru că-și face foarte bine treaba și-și merită fiecare bănuț.  Încă de la prima folosire am observat că tenul meu rămâne neted și curat, iar acest efect este păstrat în timp. 

Atunci când curăț pielea feței, folosesc un burețel din celuloză vegetală, pentru că mi se pare că așa funcționează cel mai bine, decât dacă o aplic cu mâna.

Îmi place această spumă, pentru că reglează producerea de sebum, iar atunci când o folosesc am fața curată pentru o perioadă mai lungă de timp. Ceea ce-mi mai place la ea este și dozatorul cu pompiță, care te ajută să-ți iei exact atâta spumă de cât ai nevoie. Pentru mine e de ajuns o singură pompiță, ceea ce înseamnă că un tub îmi va ajunge pentru foarte mult timp, chiar dacă folosesc spuma atât dimineața, cât și seara.

Spuma de curățare de la Gosh conține eversoft – un surfactant pe bază de acid L-glutamic, un aminoacid natural, care ajută la îndepărtarea sebumului, hidratând pielea în profunzime. Și  chiar o hidratează!

Este prima dată când intru în contact cu un produs marca Gosh, dar cu siguranță nu e ultima. Această spumă va fi mult timp prezentă în trusa mea cu produse de îngrijire și chiar am de gând să-mi mai cumpăr câteva, pentru că atunci când am fost în magazin, mi-au făcut cu ochiul. 

Dacă v-a plăcut această recomandare, distribuiți articolul ca să ajungă și la prietenele voastre și să afle și ele despre spuma de curățare de la Gosh. Produsul îl găsiți atât pe site-ul lor, de unde puteți afla mai multe, dar și în magazinele din SunCity și Soiuz.

Vă aștept pe pagina de Facebook a blogului, acolo unde vin zilnic cu postări utile și interesante. Mă mai găsiți și pe Instagram, Pinterest, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Pașii pe care-i urmez în fiecare dimineață pentru îngriirea tenului

Anna Casian-Musteață

Uleiurile presate la rece „MIRA” – un dar sănătos pentru familie la acest sfârșit de an + 3 rețete de post

Anna Casian-Musteață

Ten luminos? L-am obținut cu ajutorul unei creme făcută 100% din uleiuri esențiale

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....