Sunt MAMĂ
Parteneriat

Din dragoste pentru podoaba-mi capilară

Timp de vre-o opt ani am fost fidelă unei singure mărci de șampon. Anul trecut însă am primit în dar un șampon cu Aloe Vera de la Equilibra și până în luna noiembrie mi-am spălat părul cu acesta. Eram super mulțumită, dar am decis ca în această iarnă să încerc un nou șampon, dintr-o altă gamă – pe cel cu ulei de argan. Am auzit multe despre acesta, de aceea mi-am zis că trebuie neapărat să văd și eu de ce e în stare „lichidul de aur”.

Am optat pentru un șampon, mască și balsam cu ulei de argan, cu care îmi spăl părul de două ori pe săptămână. Mi-au făcut cu ochiul aceste produse pentru că aflasem că anume această gamă ajută la întărirea firului de păr, acesta căpătând un aspect strălucitor de lungă durată. În plus, cine ar refuza un produs care nu conține parabeni, petrol sau alcool?

Masca și balsamul le aplic câte o dată pe săptămână și pot spune că ambele fac minuni cu părul, hrănindu-l profund și restaurând rădăcina acestuia, hidratându-l, protejându-l, și făcându-l mai flexibil. De asemenea, de când folosesc această gamă, am observat că părul are un luciu sănătos, este mai ușor de coafat și atunci când îl port lăsat desprins pe spate, pare mai voluminos.

Eu zic că am făcut o alegere corectă și voi folosi încă mulți ani șamponul, masca și balsamul cu ulei de argan de la Equilibra. Ți le recomand și ție! Le găsești exclusiv în Farmacia Familiei, iar în perioada sărbătorilor de iarnă beneficiezi de reduceri considerabile la acestea.

Pentru a vedea și alte recomandări de produse, cărți de citit, rețete și activități pentru copii, nu ezita să dai un like paginii de Facebook a blogului, dar și să mă urmărești pe Instagram și Pinterest.

Postat recent

Minu Busy Box – materiale educative pentru copii minunați cu părinți ocupați. Iată UNDE le găsești!

Anna Casian-Musteață

Uleiurile presate la rece „MIRA” – un dar sănătos pentru familie la acest sfârșit de an + 3 rețete de post

Anna Casian-Musteață

Două uleiuri cosmetice pe care le recomand pentru această toamnă

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....