Sunt MAMĂ
Duminica în Familie

Duminica în familie: Facem un album cu amintiri din vara 2020

Cu pași rapizi se apropie sfârșitul anotimpului cald. Eu abia aștept să treacă zilele călduroase și să le ofere locul celor răcoroase, de toamnă. A fost o vară pe care majoritatea dintre noi am petrecut-o cu familia restrânsă, poate departe de unii oameni dragi, însă nu putem nega faptul că a fost o vară frumoasă. Haideți să vedem partea plină a paharului și să ne bucurăm că totul este așa cum este!

În acest ultim weekend de vară mi-am propus să încep a scrie din nou articole pentru una dintre rubricile care avea mare succes pe acest blog – Duminica în familie. Era o rubrică tare dragă mie, iar articolele apăreau în fiecare duminică dimineața. Am abandonat-o din lipsă de timp, dar acum voi schimba un pic tactica și voi publica articolele sâmbăta, astfel încât voi să aveți suficient timp pentru a vă planifica ziua de duminică, în cazul în care veți dori să vă inspirați din articolele scrise de mine. Duminica e ziua de stat cu familia, mai puțin online și mai mult offline, de aceea vreau să public articolele sâmbăta, astfel încât să fiu și eu liberă duminica.

***
Pentru că vara e pe sfârșite, în acest weekend îți propun să vă adunați toată familia, după ce ați mâncat ceva gustoșel, și să răsfoiți fotografiile din vara lui 2020. Cu siguranță aveți și voi multe. Pentru a nu le pierde, vă sugerez să faceți o selecție, pentru ca mai apoi să le printați și să faceți un album al acestei veri sau să faceți o fotocarte.

În timpul acestei activități veți depăna amintiri, iar copiii vor avea ocazia să vă povestească din nou cum au petrecut timpul la bunici sau cum s-au jucat cu prietenii în curtea blocului. Sau, dacă ați organizat picnicuri și mici escapade în această vară, e momentul potrivit să faceți o trecere în revistă și să retrăiți împreună acele clipe.

Noi asta avem de gând să facem, mai ales că avem nevoie de un pic de timp petrecut cu toții împreună, având în vedere că în ultima perioadă am fost despărțiți. Sunt sigură că ai mei copii vor fi încântați de activitate, iar eu abia aștept să răsfoim fotografiile și să ne amintim de cum a fost această vară.

Weekend minunat să aveți!

Vă aștept pe pagina de Facebook a blogului, acolo unde vin zilnic cu postări utile și interesante, dar să ștții că mă mai găsiți și pe Instagram, Pinterest, Goodreads, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna!

Postat recent

Duminica în familie: Confecționăm împreună frunze din hârtie colorată

Anna Casian-Musteață

Duminica în familie Nr.10: Trei jocuri care vor colora zilele de toamnă ale copiilor

Anna Casian-Musteață

Duminica în familie: Detectivi de cifre – joc pentru mic și mare

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....