Sunt MAMĂ
Duminica în Familie

Duminica în familie Nr.11: Facem decorațiuni de toamnă

Îmi place la nebunie anotimpul toamna, mai ales pentru diversitatea de culori, fructe, legume și pomușoare. De asemenea, îmi place să stau toamna lângă calorifer (lângă sobă e ideal, dar la bloc nu avem sobă) și să citesc, să scriu sau să meșteresc diverse decorațiuni.

Zilele astea, pe când afară era tare frig, iar în casă – cald și bine, am adunat pe podea castanele, căpăcelele de la ghinde, un dovleac, porumb, semințe de frasin, frunze, o lumânare, o foarfecă și bandă adezivă dublă, plus un bol și două pahare din sticlă și le-am propus copiilor să facem câteva decorațiuni, pe care să le aranjăm în bibliotecă.

Ne-a luat maximum 10 minute să aranjăm toate materialele și să punem decorațiunile unde le era destinația. 

E totul foarte simplu, nu necesită mult timp, iar copiii își pot exersa imaginația și creativitatea, folosind materiale naturale. Nu trebuie să urmeze un anumit tipar, ci doar să aranjeze în boluri sau pahare de sticlă fructele, legumele, semințele sau orice altceva alegeți voi pentru aceste diy-uri.

Dacă ați făcut sau veți face și voi asemenea decorațiuni de toamnă, nu ezita să ne arăți și nouă rezultatul.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l ca să afle și alte mămici despre el, căci poate au nevoie de inspirație pentru a petrece o duminică de neuitat cu familia.

Mai multe idei de #DuminicaÎnFamilie găsești la ACEASTĂ  rubrică.

Te aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Am fost la Festivalul Medieval 2017! Le-am oferit copiilor prima lecție de istorie!

Anna Casian-Musteață

Duminica în familie Nr.12: Cum să petreci o duminică de octombrie cu cei dragi

Anna Casian-Musteață

Duminica în familie: Confecționăm împreună frunze din hârtie colorată

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....