Sunt MAMĂ
Duminica în Familie

Duminica în familie Nr.12: Cum să petreci o duminică de octombrie cu cei dragi

În cea dea 12-a ediție a rubricii Duminica în familie, nu vin cu idei de jocuri pe care să le faci cu copiii. Azi îți propun să mergi în vizită la oamenii dragi ție sau să-i inviți la tine și să petreceți împreună o duminică frumoasă de la mijloc de octombrie. Sunt idei simple, dar care te vor ajuta să faci de neuitat timpul petrecut cu oamenii dragi.

1.Preparați ceva gustos. Fie că mergi în ospeție sau îi inviți la tine, pregătiți împreună ceva gustos, care nu necesită mult timp: legume coapte sau o supă-cremă de dovleac, de exemplu, iar la desert o tartă cu prune sau pere.
2.Priviți un film. Alegeți filmul împreună, astfel încât să fie preferat de majoritatea. Puteți viziona un film animat pentru copii. Cu siguranță toți vor fi mulțumiți.
3.Mergeți la plimbare în parc sau în pădure. Plimbările în grup sunt mult mai interesante, mai ales dacă aveți copii. Împreună puteți descoperi natura toamna sau puteți discuta despre ce schimbări au loc în acest anotimp. De asemenea, puteți aduna castane, conuri, ghinde, frunze și rămurele.
4.Meșteriți ceva frumos. Reveniți de la plimbare cu multe materiale adunate, organizați-vă în echipe și confecționați decorațiuni, pe care să vi le faceți cadou unii altora.
5.Discutați unii cu alții. Dacă nu v-ați văzut de mult timp, cu siguranță aveți multe să vă spuneți. Stați cu toții la un pahar de vorbă și savurați din timpul petrecut împreună.
6.Organizați un picnic în grădină. Dacă aveți grădină, invită rudele sau prietenii la un picnic. Dacă nu, mergeți în parc sau în pădure și luați acolo prânzul.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l ca să afle și alții despre cum pot petrece frumos timpul cu cei dragi.

Te aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube și Facebook.

O duminică frumoasă să ai! Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Duminica în familie: Confecționăm împreună frunze din hârtie colorată

Anna Casian-Musteață

Duminica în familie Nr.2: să jucăm împreună X și 0 (tic-tac-toe)

Anna Casian-Musteață

Duminica în familie Nr.3: Două desene animate de vizionat cu toată familia

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....