Sunt MAMĂ
Duminica în Familie

Duminica în familie Nr.3: Două desene animate de vizionat cu toată familia

Duminica este ziua mea preferată din săptămână, se știe. Asta pentru că majoritatea duminicilor noastre le petrecem în familie, făcând tot felul de activități și pentru că în prima parte a zilei mergem la biserică. În celelalte zile,având diverse activități, nu prea reușim să ajungem la biserică sau să stăm împreună fără să ne fie gândul la alte treburi, dar duminica este ziua noastră, ziua în care nu ne grăbim și trăim intens fiecare moment petrecut împreună.

În una dintre duminici am văzut două filme de animație, filme care ne-au plăcut mult-mult-mult, atât nouă, cât și copiilor. Vreau să ți le recomand și ție. Dacă nu le-ai vizionat cu cei mici, o puteți face chiar azi.

FERDINAND 

Este un film animat extraordinar. Demult era pe lista de așteptare, dar i-a venit rândul în această vară, când avem mai mult timp pentru familie. Eroul principal al desenului animat este un taur pe nume Ferdinand, care oferă copiilor adevărate lecții de viață: să iubească și să ocrotească natura, să nu se certe cu semenii, să iubească pe toți, să aibă încredere în forțele proprii și să încerce să schimbe lumea, dacă asta stă în puterile lor. Pentru că Ferdinand a reușit s-o schimbe și să pună capăt luptelor cu tauri.

FROZEN

Este un desen animat foarte colorat, pe placul fetițelor, care sunt pur și simplu fascinate de Anna și Elsa. Cel puțin, Cecilia a așteptat cu nerăbdare momentul în care vom viziona acest film. Nu a fost tocmai pe placul meu, din motiv că sunt unele aspecte care, din punct de vedere creștinesc, nu sunt tocmai așa cum trebuie, dar asta e treabă de maturi și copiii nu le-au sesizat. Per ansamblu, e un film frumos, ce merită a fi vizionat cu întreaga familie. Măcar așa, pentru a avea idee despre subiectul acestuia.

În mod intenționat nu am povestit nimic din conținutul filmelor, pentru că altfel aș fi dat prea mult din casă și nu te-aș fi motivat să le vizionezi împreună cu copiii tăi. Fii sigură că o să-ți placă și cei mici vor dori să le revadă. Îți doresc vizionare plăcută și nu uita să scrii în comentarii cum le-au părut filmulețele copiilor tăi.

Alte articole din rubrica DUMINICA ÎN FAMILIE găsești AICI.

Te aștept cu un like și pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube și Facebook.

Postat recent

Duminica în familie Nr.5: Citim cu Pixi din cartea „Marea carte cu poveşti de noapte bună”

Anna Casian-Musteață

Duminica în familie: Confecționăm împreună frunze din hârtie colorată

Anna Casian-Musteață

Duminica în familie: Confecționăm o coroniță de toamnă pentru ușa de la intrare

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....