Sunt MAMĂ
Duminica în Familie

Duminica în familie Nr.5: Citim cu Pixi din cartea „Marea carte cu poveşti de noapte bună”

Duminica în familie nu e doar despre activităţi handmade, jocuri, filme şi călătorii. Duminica în familie e şi despre lecturi, poveşti şi amintiri din copilărie. Azi vreau să îţi povestesc despre o carte care, de aproximativ jumătate de an, este preferata copiilor mei. Le-am citit-o de la început până la sfârşit, apoi invers, apoi au ales ei singuri poveştile, iar acum doar privesc desenele şi povestesc singuri.  Este vorba despre „PIXI – Marea carte cu poveşti de noapte bună” de la editura Galaxia Copiilor.

Cartea conţine 61 de poveşti scurte, frumoase, pe înţelesul copiilor şi pe placul părinţilor. Sunt povestioare ideale pentru un moment liniştit şi cald în familie. Acestea sunt destinate a fi citite înainte de culcare, iar noi le citim la amiază şi seara. Ce-i drept, copiii mei nu se mulţumesc doar cu o singură poveste, iar întrebările nu lipsesc niciodată, urmate de discuţii pe baza poveştii.

Sper din tot sufletul ca această carte să te ajute să petreci cât mai mult timp de calitate cu copiii tăi, să genereze discuţii şi întrebări, iar apoi – un somn liniştit, plin de vise colorate. Ce-ai zice dacă ai transforma duminica  în zi de lectură din „PIXI – Marea carte cu poveşti de noapte bună”? Puteţi citi pe rând, o poveste mama, alta – tata, alta – unul dintre copiii care pot citi. Fii sigură că cei mici vor aştepta cu nerăbdare zilele de duminică pentru a descoperi noi poveşti PIXI.

Cartea am cumpărat-o de pe elefant.md.

Lectură plăcută şi o duminică frumoasă alături de familie!

Te aştept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Iar dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l, să afle cât mai mulţi părinţi despre această carte minunată.  

Alte idei pentru a petrece frumos timpul în sânul familiei găseşti la rubrica DUMINICA ÎN FAMILIE.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Duminica în Familie Nr.7: Idei de activități pe care să le faci cu copilul de 27 august

Anna Casian-Musteață

Duminica în familie: Locuri din Chișinău (și din apropiere) unde poți merge cu copiii

Anna Casian-Musteață

Duminica în familie Nr.6: La cules frunze + 8 idei de jocuri cu frunze

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....