Sunt MAMĂ
Despre Blog

Gânduri la 7 ani de când scriu pe SuntMamăblog

De 7 ani scriu pe SuntMamăblog. De 7 ani împart cu cititorii mei bune și rele, necazuri și fericire. De 7 ani sunt mamă și am început să scriu încă de pe când Cecilia era în burtică. Țin minte și acum cât am căutat un nume pentru blogul pe care vroiam sa scriu despre maternitate. La început l-am numit „Bucuria de a te numi mamă”, dar în câteva zile i-am schimbat denumirea în „Sunt Mamă” și așa a rămas. Cred că acest nume mă reprezintă cel mai bine și mă bucur mult că am reușit să-l scot în fața lumii și să mă laud cu el de parcă mi-ar fi propriul copil.

Blogul a crescut odată cu Cecilia și a devenit mult mai frumos odată cu apariția lui Stelian. Acum, când aștept al treilea copil, știu că SuntMamăblog va fi și despre el. Cum aș putea să nu scriu despre ceea ce simt, ceea ce trăiesc, ceea ce îmi aduce fericire? Vreau să împart toate experiențele mele cu voi și nu pot nega faptul că mare îmi e bucuria când îmi scriu mamele și îmi spun că articolele mele le-au fost de ajutor în anumite momente ale vieții lor. Acesta e și scopul meu, pe lângă faptul că scrisul e o terapie pentru mine. Îmi doresc să ajut, să inspir, să arăt altor mămici că e posibil să ne creștem copiii altfel, să-i facem să iubească natura, cărțile, lucrurile simple. Și dacă asta îmi reușește, nu pot decât să mă bucur și să promit că voi rămâne în continuare la fel cum m-ați cunoscut.

De 7 ani scriu despre ceea ce mă doare, despre ceea ce îmi aduce bucurie, ceea ce trăiesc cu adevărat și în ceea ce cred. Nu există nici un articol pe acest blog, în care să fi scris ceva fals, bârfe sau minciuni. Întotdeauna ați citit și veți citi doar ceea ce simt eu, fără nici un strop de falsitate sau gânduri ascunse. Spuneam, blogul este pentru mine un loc de refugiu și o terapie. De ce aș scrie ceea ce nu e adevărat? Voi ați simți asta imediat și nu cred că ați mai reveni vreodată aici.

Vreau să-mi fiți alături și în următorii ani, să ne bucurăm împreună de reușite și insuccese, să învățăm împreună și să ne creștem copiii în armonie și dragoste. Chiar dacă uneori nu ne reușește, de fiecare dată să revenim pe drumul cel bun. Pentru că despre asta e SuntMamăblog.

Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături și promit să nu vă dezamăgesc!

Postat recent

Spune-mi sincer, cât câștigi din blog?

Anna Casian-Musteață

De 5 ani SuntMAMĂ.com!

Anna Casian-Musteață

4 ani de când Sunt MAMĂ a devenit a doua mea casă

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....