Sunt MAMĂ
Parteneriat

Gel de duș potrivit = copil fericit

Ca părinți, ne dorim ce e mai bun pentru copiii noștri. Alegem pentru ei cele mai calitative haine, cea mai bună încălțăminte, cărți, jucării. Dar oare cât de atenți suntem la pasta de dinți și periuța cu care aceștia își spală dințișorii, la săpunul și șamponul pe care-l folosesc? Când erau foarte mici, le făceam băiță cu diverse ierburi, apoi foloseam un Șampon fără lacrimi Avon Baby, dupa care am trecut la șamponul și gelul de duș din gama Avon Kids, iar în ultimul an le făceam băiță cu Chicco Săpun lichid și șampon fără lacrimi Baby Moments.   

Toamna trecută am descoperit un nou gel de duș – Gelul de spălare din gama Ivatherm Ivahidra+, de care Cecilia s-a îndrăgostit de la prima spălare. Și știi ce-i place la el? Recipientul care, „mama, e așa mic, alb și frumos”. Deci, pentru copii contează mult și ambalajul, nu doar conținutul.   Gelul este perfect pentru pielea delicată a copiilor, mai ales dacă e și uscată și predispusă la alergii, așa cum e în cazul copiilor mei, dar îndeosebi  al Ceciliei.

Gelul de spălare pentru piele sensibilă, foarte uscată sau atopică vine într-un flacon drăguț de 250 ml, are dozator și e foarte spornic. Cecilia ia doar o picătură, o masează delicat în mânuțele ei pufoase până formează spumă, apoi își spală cu ea tot corpul. 

Acesta curăță pielea, calmează senzația de mâncărime și iritație, este restucturant și hidratant datorită ingredienților săi activi: aquaxyl, calmiskin, apa termală Herculane. Nu conține parabeni și nici parfum, ceea ce e destul de important atunci când alegem un produs pentru copii, căci știm cu toții cât de nocivi sunt parabenii și parfumurile.

Acum, să am găsit gelul de duș potrivit pielii copiilor mei, că-i văd pe ei fericiți, cu siguranță nu mai cumpăr altul. Acesta este și va rămâne favoritul.

Dacă și tu îți dorești Gelul de spălare din gama Ivatherm Ivahidra+, dar și alte produse marca Ivatherm, le găsești în Farmacia Familiei.

Pentru mai multe recomandări de produse, idei de jocuri și activități pentru copii, cărți de citi, rețete delicioase și sfaturi de sănătate, te aștept cu un like pe pagina de facebook a blogului sau pe Instagram și Pinterest.

Postat recent

De ce am început să folosesc produse anti-aging și cum previn îmbătrânirea tenului

Anna Casian-Musteață

Cicaderm Spray – un nou produs pentru toată familia

Anna Casian-Musteață

De ce îmi duc copiii la spectacolele jucate de Planeta Clounella

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....