Sunt MAMĂ
Despre mine

Hai să ne cunoaștem!

Probabil că te întrebi Cine sunt eu, autoarea acestui blog? Mă numesc Anna, iar la moment cea mai bună descriere a mea cred că este aceasta: soție, mamă a doi copiii minunați, femeie în căutarea idealului profesional.

În anul 2013 am devenit pentru prima dată mămică, și tot atunci am decis să-mi fac un blog, pe care să scriu despre momentele unice de care voi avea parte. L-am intitulat SUNT MAMĂ, căci asta eram și sunt – mamă a doi copii veseli, curioși și curajoși. De când au apărut ei în viața mea, învățăm împreună zi de zi să fim mai buni, să iubim mai mult, să iertăm și să ne bucurăm de fiecare descoperire.

În anul 2010 l-am cunoscut  pe soțul meu și de atunci trăim cea mai frumoasă poveste, povestea noastră, condimentată cu bune și rele, așa cum e fiecare poveste. Ne creștem copiii cu dragoste și ne străduim să fim cei mai buni părinți pentru ei.

În anul 2008 mi-am început studiile la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, specialitatea Jurnalism. Încă din anul 2 de facultate am început să scriu știri și interviuri pentru site-ul Bisericii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” din Chișinău, dupa care au urmat colaborări cu site-urile Eumama, Handmade Moldova și ArtInfinit, iar o scurtă perioadă de timp am lucrat la ziarul raional „Curierul de Hîncești”. Pe data de 25 decembrie 2014 am fondat propriul site, la care lucrez până în prezent cu mare drag: CultART life – site de promovare a vieții culturale și artistice, care își propune furnizarea în timp real a informației despre evenimentele, oamenii de cultură, istoria și locurile din Republica Moldova și de peste hotare.

Stând cu cei mici în concediul de maternitate și având mai mult timp liber, pe data de 15 iulie 2016 am creat site-ul Secretele Gospodinei – site pentru  femeile din Republica Moldova, care sunt interesate de Frumusețe, Fashion, Hand Made, Stil de viață sănătos, Bucătărie și trucuri care să le ușureze muncile casnice și nu numai.

În prezent lucrez la aceste două site-uri, care îmi sunt extrem de dragi, scriu pe blog și colaborez cu site-ul Regional.md.

Pe lângă aceste activități, îmi place extrem de mult să citesc, să prepar delicii culinare pentru cei dragi, să călătoresc, să descopăr natura, dar și să confecționez diverse lucrușoare handmade.

Mă strădui să îmi fac munca cu cea mai mare dăruire și să nu dau greș niciodată, dar și să scriu pe blog articole utile și interesante. Sper că-mi reușește.

Mă găsești pe Instagram, Facebook și Pinterest sau pe adresa de email – casian.anna@yahoo.com.

Sursa foto – Unsplash

Postat recent

Ce-mi doresc de la 2020: planuri, dorințe, rezoluții

Anna Casian-Musteață

Cum a fost pentru mine vara 2018

Anna Casian-Musteață

30 de lecții învățate până la 30 de ani

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....