Sunt MAMĂ
Copii

Idei de cadouri pentru o fetiță de 5-7 ani

A fost ziua de naștere a Ceciliei. Alegerea cadoului pentru ea a fost destul de dificilă, chiar dacă făcuse o listă cu ceea ce ar vrea să primească. Și-a dorit carioci noi, hârtie colorată, mărgele, o fustă tutu, o rochie, o cutie pentru colecția sa de pietre, timp petrecut cu familia și o tortă cu 6 lumânări. Pe toate le-a primit, dar noi ne-am dorit să-i mai oferim și altceva, așa că am ales: un buchet de flori, un pieptene ecologic, un creion cu căpăcel croșetat și un război de țesut, căci am vrut să aibă și ceva de care-și va aminti mult timp.

În articolul de azi am decis să vin cu câteva idei de cadouri pe care ați putea să le faceți dacă aveți o fetiță de 5-7 ani. Sunt cadouri simple, la prețuri accesibile, pe care le găsiți la meșterii noștri handmade sau la magazinele din Chișinău. Știu că e util un astfel de articol, mai ales că a fost cerut de anul trecut. Și eu mi-aș fi dorit să găsesc undeva o listă cu eventuale cadouri și așa căutarea să fie mai ușoară.

Cărți
Cărțile întotdeauna vor fi un cadou potrivit pentru copiii de orice vârstă. Noi cel mai des le dăruim copiilor cărți, dar de fiecare dată ei își aleg ceea ce doresc. Cecilia întotdeauna va opta pentru cărți de colorat cu prințese, cărți cu autocolante și cărți cu povești cu prințese. De asemenea, e fana cărților cu Ema și Eric, scrise de Ioana Chicet-Macoveiciuc, de aceea fii sigură că nu vei da greș cu ele. Le găsești pe elefantmd.

Război de țesut sau orice alt dispozitiv pentru lucrul manual
Dacă ai un copil căruia îi place lucrul manual, să știi ca poți opta fără nici o grijă pentru un război de țesut. La el fetița va putea face un covoraș, o trăistuță sau alte lucruri care pot fi țesute. Dintre toate cadourile primite la ziua ei, Cecilia a zis că acesta e cel mai frumos. Noi l-am cumpărat de la EduJoc.

Cutie de lemn pentru comori
Cred că fiecare fetiță adună comori. Cecilia colecționează pietricele de diverse forme. Pe toate le punea într-o lădiță de lemn, meșterită cu drag de Ludmila Bijoux. Ce-i drept, acum își ține în ea creioanele, dar e un lucru tare fain. Mai ales că Ludmila personalizează fiecare cutie. 

Creioane colorate, îmbrăcate în hăinuțe croșetate
Nu știu cum de fapt ar trebui să numesc aceste lucrușoare, dar sunt tare frumoase. Le face Galina Russu și nu am mai văzut la nimeni așa ceva. Tocmai din acest motiv îi plac și Ceciliei. 

Perie de păr ecologică
Întotdeauna mi-au plăcut lucrurile prietenoase cu natura. Știam că Cecilia își dorește o perie de păr frumoasă și colorată, dar m-am gândit că una din lemn, pe care să o poată vopsi așa cum își dorește ea, e cea mai potrivită. Și am avut dreptate! Îi place mult și chiar a sugerat să cumpărăm astfel de cadouri pentru verișoarele ei. Peria am cumpărat-o de la ECOolish Store.

Tablou handmade cu fetițe și mesaj motivațional
Tablourile meșterite de Kristina Dobă sunt extraordinare! Cel mai important e că acestea pot fi personalizate, iar fetița se va simți și mai special având în camera un asemenea tablou. Cecilia are unul cu o ballerina și un mesaj frumos, care îi place foarte mult. Cred că e un cadou deosebit, de care se va bucura orice fetiță.

Nu uita și de buchetul de flori sau chiar o floare în ghiveci, pe care micuța să o îngrijească cu multă dagoste.

Dacă găsești util acest articol, distribuie-l ca să ajungă și la prietenele tale – mămici.

Cu mai multe postări utile și interesante, te aștept pe pagina de Facebook a blogului. De asemenea, mă mai găsești și pe Instagram, Pinterest, Goodreads, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Prima zi de școală. Ce fel de școală?

Anna Casian-Musteață

Primăvara începe cu povestea lui BAMBI

Anna Casian-Musteață

Despre numele pus copiilor la naștere și importanța acestuia

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....