Sunt MAMĂ
Parteneriat

Măștile cu cărbune activ de la Equilibra – tot de ce am nevoie pentru o curățare și hidratare a feței

Sunt ani buni de când folosesc produsele de îngrijire de la Equilibra și mă declar îndrăgostită de ele. Pe lângă faptul că au un preț accesibil, acestea conțin ingrediente naturale, care fac mult bine corpului. Pentru mine produsele de la Equilibra sunt ca o revelație – atunci când le-am descoperit am devenit fana lor. Șamponul face până în prezent minuni cu părul meu, gelul de curățare a feței îmi lasă tenul curat și catifelat, iar șamponul și gelul de duș pentru copii e preferatul micuților mei. De asemenea, îmi plac la nebunie și măștile lor. Le-am testat pe toate și o spun cu inimă deschisă – sunt fabuloase, mai ales masca-gel cu cărbune activ.

Despre gama de măști cu cărbune activ vreau să vă vorbesc astăzi, după ce m-am bucurat de ele mai mult de jumătate de an. Curăță foarte bine tenul de impuritățile adunate pe el, dar cel mai important – îl hidratează și umple ridurile fine.

Masca peel-of
Această mască are efect puternic de detoxifiant, îmbunătăţeşte starea tenului, iar pe tenul meu gras, dar și pe al soțului, chiar face minuni. Formula inovatoare, bazată pe carbonul activ, purifică pielea de toxine, strânge porii şi previne apariţia petelor. Consistenţa gelului mască se usucă rapid pe piele şi creează un strat hidroplastic care se adaptează perfect formei feţei. Datorită efectului PEEL-OFF pielea este profund purificată şi porii sunt mai puţin vizibili. Masca absoarbe excesul de sebum şi îndepărtează celulele moarte ale pielii. Aloe vera 68% hidratează, linișteşte și regenerează tenul.                

Eu o aplic pe pielea curată, evitând zona ochilor și a gurii. O las până se usucă, după care scot dintr-o singură bucată, iar pielea rămâne curată și catifelată. O folosesc o dată pe săptămână.

Masca din țesătură
Această mască este din viscoză de 100%, fiind destinată detoxifierii și eliminării impurităților cauzate de praf și toxine care sunt depuse pe piele. Bazată pe cărbune vegetal, face pielea feței curată, luminată și hidratată datorită acțiunii ingredientelor naturale active prezentate în formulă. Îmbogățită cu Acid Hialuronic și Aloe Vera pentru a hidrata și reechilibra pielea.              

Eu aplic masca după ce îmi demachiez bine tenul. O las să acționeze 10-15 minute, după care o înlătur. Tare îmi place senzația care rămâne după. 

Aceste două măști mă ajută să am mai multa grijă de tenul meu, iar în combinație cu gelul de curățare din aceeași gamă, chiar fac minuni. O spun cu mâna pe inimă.

Toate produsele Equilibra eu le cumpăr din Farmacia Familiei.

Dacă găsești util acest articol, distribuie-l că sa afle și prietenele tale despre gama cu cărbune activ de la Equilibra.

Cu postări interesante și utile, te aștept pe pagina de Facebook a blogului, dar să știi că mă găsești și pe Instagram, Pinterest, YouTube, Goodreads și Facebook.

Cu drag, Anna!

Postat recent

Cicaderm Spray – un nou produs pentru toată familia

Anna Casian-Musteață

Două uleiuri cosmetice pe care le recomand pentru această toamnă

Anna Casian-Musteață

Gentuțele-organizatoare – ideale pentru camera copiilor și nu numai

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....