Sunt MAMĂ
Porția de lectură

„Mica enciclopedie LYKKE” de Meik Wiking

Unele cărți stau în biblioteca mea nu pentru povestea frumoasă pe care o prezintă, nici pentru că mi-ar fi drag autorul sau pentru că mi-au fost dăruite de cineva drag și nu pot renunța la ele. Unele cărți stau în biblioteca mea pentru că o înfrumusețează, îi adaugă un plus de culoare, iar atunci când le deschid, găsesc în ele ilustrații deosebite, care-mi servesc drept inspirație. O astfel de carte este și „Mica enciclopedie LYKKE” de Meik Wiking.

Asemeni cărții „Mica enciclopedie Hygge” de același autor, aceasta m-a atras prin frumusețea exterioară, fără a ști ce ascunde în interior, care este și el extraordinar, datorită imaginilor și graficelor prezentate. Trebuie să recunosc, la aceste cărți nu poate fi trecută cu vederea calitatea coperților și a foilor. Sunt colorate, sunt frumoase, sunt bogate.

Clar, nici conținutul nu poate fi trecut cu vederea, dar nu este genul de carte pe care să o citești ca pe o poveste ci, mai degrabă, e o enciclopedie, cu informație prețioasă, o carte din care citești acum câteva pagini, apoi o închizi și o așezi pe rafturile bibliotecii. Iar dupa ceva timp, când ai nevoie de o pată de culoare, o redeschizi și mai citești sau o mai răsfoiești.

„Mica enciclopedie Lykke” e despre Danemarca, despre cum reușesc oamenii de acolo să fie cei mai fericiți oameni din lume, despre micile bucurii în care ei își găsesc împlinirea. Citind-o, înțelegi că e desore fiecare dintre noi, pentru că fericirea e în noi, trebuie doar să o descoperim, să o lăsăm la libertate.

Îmi e dragă această carte. Îmi e dragă pentru că, atunci când o țin în mână, îmi dă senzația de siguranță, de comfort, de acasă, de bine.

Vă recomand să o citiți sau măcar să o țineți în mână, atunci când aveți ocazia. Vă veți îndrăgosti de ea!

Lectură plăcută!

Cartea am cumpărat-o de pe elefant.md.

Dacă v-a plăcut recomandarea mea, distribuiți articolul, ca să afle cât mai mulți oameni despre această carte.

Vă aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsiți pe Instagram, Youtube AICI și AICI, Pinterest și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Cărți și cartonașe cu ajutorul cărora copiii învață TOTUL despre păsări și animale

Anna Casian-Musteață

„Mel și Sportul” de Aleix Cabrera și Rosa M. Curto

Anna Casian-Musteață

„o noapte, Marcovici” de Ayelet Gundar-Goshen

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....