Sunt MAMĂ
Porția de lectură

„Mica enciclopedie LYKKE” de Meik Wiking

Unele cărți stau în biblioteca mea nu pentru povestea frumoasă pe care o prezintă, nici pentru că mi-ar fi drag autorul sau pentru că mi-au fost dăruite de cineva drag și nu pot renunța la ele. Unele cărți stau în biblioteca mea pentru că o înfrumusețează, îi adaugă un plus de culoare, iar atunci când le deschid, găsesc în ele ilustrații deosebite, care-mi servesc drept inspirație. O astfel de carte este și „Mica enciclopedie LYKKE” de Meik Wiking.

Asemeni cărții „Mica enciclopedie Hygge” de același autor, aceasta m-a atras prin frumusețea exterioară, fără a ști ce ascunde în interior, care este și el extraordinar, datorită imaginilor și graficelor prezentate. Trebuie să recunosc, la aceste cărți nu poate fi trecută cu vederea calitatea coperților și a foilor. Sunt colorate, sunt frumoase, sunt bogate.

Clar, nici conținutul nu poate fi trecut cu vederea, dar nu este genul de carte pe care să o citești ca pe o poveste ci, mai degrabă, e o enciclopedie, cu informație prețioasă, o carte din care citești acum câteva pagini, apoi o închizi și o așezi pe rafturile bibliotecii. Iar dupa ceva timp, când ai nevoie de o pată de culoare, o redeschizi și mai citești sau o mai răsfoiești.

„Mica enciclopedie Lykke” e despre Danemarca, despre cum reușesc oamenii de acolo să fie cei mai fericiți oameni din lume, despre micile bucurii în care ei își găsesc împlinirea. Citind-o, înțelegi că e desore fiecare dintre noi, pentru că fericirea e în noi, trebuie doar să o descoperim, să o lăsăm la libertate.

Îmi e dragă această carte. Îmi e dragă pentru că, atunci când o țin în mână, îmi dă senzația de siguranță, de comfort, de acasă, de bine.

Vă recomand să o citiți sau măcar să o țineți în mână, atunci când aveți ocazia. Vă veți îndrăgosti de ea!

Lectură plăcută!

Cartea am cumpărat-o de pe elefant.md.

Dacă v-a plăcut recomandarea mea, distribuiți articolul, ca să afle cât mai mulți oameni despre această carte.

Vă aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsiți pe Instagram, Youtube AICI și AICI, Pinterest și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

23/40: „Bocete de nuntă” de Lilia Calancea

Anna Casian-Musteață

22/40: „Bucuria de a avea totul” de Bonnie Fuller

Anna Casian-Musteață

Cum am ajuns să-l citesc pe Aurelian Silvestru

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....