Sunt MAMĂ
Familie

„Neobișnuita călătorie a Serafimei” – lungmetraj de animație pentru întreaga familie

Într-o seară de aprilie, când în casă domnea acea liniște și senzație de pace, pe care fiecare familie și-o dorește, am hotărât că e momentul potrivit să vizionăm un film ortodox pentru copii, mai ales că ni-l recomandase de mult timp cineva și era pe lista de așteptare. E vorba despre lungmetrajul de animație „Neobișnuita călătorie a Serafimei”, pe care l-am privit împreună cu Stelian și cu Sergiu, dar neapărat îl vom viziona încă o dată și cu Cecilia.

„Neobișnuita călătorie a Serafimei” este un film pentru întreaga familie, care povestește aventurile unei fetițe – Serafima – care și-a pierdut părinții la începutul Celui de-al Doilea Război Mondial. Micuța locuiește într-un internat pentru fete, unde este impusă să declare că Dumnezeu nu există.

Serafima refuză să facă parte din grupul celor care nu-l mărturisesc pe Dumnezeu și trece prin diverse situații neplăcute, până când  ajunge într-o biserică părăsită, unde este ajutată de Sfântul Serafim de Sarov să descopere tainele lumii.

Este un film care merită privit cu întreaga familie, asupra căruia se cer discuții cu copiii. De o asemenea mărturisire de credință, de care dă dovadă Serafima,  avem nevoie fiecare dintre noi, mai ales în zilele noastre.

„Neobișnuita călătorie a Serafimei”  este realizat dupa un scenariu de Timotei Veronin și Victor Strelchenko, regizat de Serghei Antonov și produs de Vadim Sotskov și Igor Meshan. Premiera a avut loc la 27 august 2015 în Rusia.

Recomand cu drag acest film!

Pentru a vedea și alte recomandări, te invit să apreciezi cu un like pagina de Facebook a blogului sau să mă urmărești pe Instagram, Pinterest și Facebook, unde vin cu multe idei de jocuri și activități pentru copii, rețete sănătoase, sfaturi și recomandări de carte.

Postat recent

Un mini-serial pe care nu trebuie să-l ratezi – CHERNOBYL

Anna Casian-Musteață

5 filme de văzut cu familia în perioada sărbătorilor de iarnă

Anna Casian-Musteață

O seară banală, transformată în una de neuitat

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....