Sunt MAMĂ
Copii

Prima vizită la Circul din Chișinău. Ce (nu) mi-a plăcut

În sfârșit am ajuns și noi la Circul din Chișinău. Să spun că a fost frumos, aș minți. Pentru că nu a fost frumos, ci extraordinar, fabulos, emoționant. Atât noi, cât și copiii, am fost într-o veselie și un zâmbet. „Vivat Vacanța” e spectacolul pe care-l recomand oricui, fie mare, fie mic, pentru că e plin de voie bună, mișcare, acrobații, faze haioase.

Mi-am dorit mult să mergem la circ, dar parcă nu găseam momentul potrivit. Însă acum, că e vacanță, m-am gândit că e binevenită o nouă experiență. Și chiar a fost! Mai ales că, în cadrul acestui spectacol, nu au fost implicate animăluțe, așa cum se obișnuiește la circ…

De ce sunt contra animăluțelor? De fapt, sunt contra folosirii lor ca și momente de atragere a publicului. Pentru că nici nu vreau să-mi imaginez în ce condiții sunt acestea ținute și câte îndură pentru a face diversele acrobații.

Ce mi-a plăcut
1.Mi-a plăcut extrem de mult faptul că spectacolul e realizat pe înțelesul celor mici, fiind potrivit copiilor de la 3 ani.
2.Clovnul și-a jucat foarte bine rolul, iar acrobații și restul artiștilor… Pentru ei am numai cuvinte de laudă.
3. Interacțiunea cu publicul e frumoasă – toți zâmbesc (atât clovnii, cât și acrobații), iar copiii sunt implicați în diverse jocuri.
4.Până a intra în sală, atât afară, cât și în interior, e frumos decorat și pereții sunt pictați, creând o atmosferă de poveste. Numai bună pentru ședințe foto.
5.Cecilia a rămas încântată de dansatoare. Idee nu am care e denumirea profesiei lor, dar trebuie să recunosc, atunci când iși jucau numărul, ropotele de aplauze nu conteneau.

Ce nu mi-a plăcut
1.În sală se simte un puternic miros de șoarece. Știu, a fost nevoie de mult timp pentru a renova Arena Mică și poate nu s-a reușit la acest capitol, dar mirosul e aproape insuportabil, mai ales atunci când toți spectatorii intră în sală cu pop-corn, care miroase și el a prăjit.
2.Și dacă tot veni vorba de pop-corn, tare nu sunt de acord cu faptul că la intrarea în sală există un mini-bar, unde se vând de toate. Or, acolo mergem cu copii și bănuiesc că se mizează pe faptul că aceștia își vor dori un suc, o înghețată sau pop-corn, vor face mofturi, iar într-un final, părinții le vor cumpăra. 
3.De asemenea, chiar la intrarea pe teritoriul Circului stau comercianți care vând diverse jucării. Poate sunt rea, dar locul lor cu siguranță nu e aici, mai ales că sunt jucării periculoase pentru cei mici.
4.Imediat ce intri în sală, apare și un clovn cu un papagal, un Minnie Mouse și un Mickey Mouse, care îți propun să faci cu ei fotografii. Nu permit să fotografiezi cu telefonul sau aparatul propriu. Dupa ce faci foto, te anunță că aceasta costă 50 de lei. Dar ai venit prima dată la Circ, iar copiii plâng că vor fotografii, așa că le cumperi. Din nou, nu sunt deloc de acord cu acest lucru, dar…

Un bilet la circ costă între 100 și 300 de lei. Noi am fost norocoși și le-am câștigat în cadrul unui concurs, dar la următoarele spectacole cu siguranță vom merge și ne vom bucura la fel de mult ca prima dată.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l ca să afle și prietenii tăi despre Circul din Chișinău.

Te aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului, iar pe mine să știi că mă mai găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Cu fetița la ginecolog: UNDE, CÂND, DE CE?

Anna Casian-Musteață

Copilul nu este obligat să mănânce doar ceea ce îi place părintelui!

Anna Casian-Musteață

Nu mai judecați mamele care-și poartă copiii cu căciulițe atunci când e cald!

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....