Sunt MAMĂ
Parteneriat

Protecția solară și copiii. Ce produse folosim pentru a proteja pielea celor mici

Vara soarele ne poate fi și prieten, dar și dușman. Pe lângă faptul că acesta ne încălzește, ne luminează și ne face viața mai frumoasă, poate crea și probleme, în special în cazul copiilor. Da, soarele e sursa principală de vitamina D, însă dacă îi ținem pe cei mici prea mult în soare, pielea lor are de suferit. De aceea, în familia noastră, copiii sunt feriți de soare între orele 11:00-12:00 și 17:00-18:00, atunci când razele acestuia sunt foarte fierbinți. Iar atunci când ieșim afară, avem mare grijă să protejăm pielea cu produse cu SPF. Preferatele noastre sunt cele de la Equilibra, din gama destinată copiilor, în primul rând pentru că acestea conțin ingrediente naturale.

De fiecare dată, cu 30 de minute înainte de a ieși afară, am grijă să aplic pe pielea copiilor, zonele neacoperite, sprayul cu SPF de la Equilibra, care conține protecție de 30 UVA și UVB. Aplicăm pe mâini, picioare, urechi și față. Dacă soarele este puternic și noi încă suntem afară, la fiecare două ore reaplicăm sprayul, mai ales că cei mici sunt foarte activi, transpiră și această soluție se șterge de pe piele.

Sprayul are la bază ingrediente naturale, nu conține parabeni, petrolați, coloranți, alcool sau parfum, ceea ce-l face inofensiv pentru copii. Cele 20% de Aloe Vera și uleiul de argan lasă pielea moale și catifelată și mai mult chiar, îl fac rezistent la apă și numai bun pentru a fi folosit la mare sau bazin. Ingredientele din componența acestuia acționează imediat după aplicare, fapt ce oferă protecție maximă împotriva razelor solare.

Ce urmează după?

Atunci când revenim acasă, neapărat copiii fac un duș. Asta pentru a se răcori, dar și pentru a spăla crema de pe corp, făcând loc alteia. Este vorba despre Crema calmantă după plajă sau lăptișorul calmant, pe care îl aplicăm pe pielea lor, în zonele care au fost expuse soarelui, chiar dacă nu au stat prea mult în soare. Acesta oferă o senzație de prospețime, catifelează, răcorește și hidratează, iar copiii adoră această senzație!

Am încredere în produsele de la Equilibra. Le folosesc de ani buni, atât pentru mine și soț, cât și pentru copii. Sunt ideale pentru noi, deoarece conțin doar ingrediente naturale, fără alcool, parabeni sau parfum.

Le recomand cu drag!

P.S. Produsele cu SPF nu sunt indicate bebelușilor. Pielea lor este foarte sensibilă și delicată, de aceea trebuie să fie în totalitate acoperită atunci când petrec timpul afară. Dermatologii recomandă să nu expunem bebelușii și copii de până la 3 ani la radiații solare directe pe termen lung.

Dacă vrei ca și prietenii tăi să afle despre aceste produse de la Equilibra, distribuie articolul.

Cu mai multe postări utile și interesante, te aștept pe pagina de Facebook a blogului. Să știi că mă găsești și pe Instagram, Pinterest, Goodreads, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna!

Postat recent

De ce am început să folosesc produse anti-aging și cum previn îmbătrânirea tenului

Anna Casian-Musteață

Revelionul înseamnă (și) un vin spumant bun

Anna Casian-Musteață

Pașii pe care-i urmez în fiecare dimineață pentru îngriirea tenului

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....