Sunt MAMĂ
Parteneriat

Punga textilă ORGANIC – ideală atunci când merg la cumpărături (și nu numai)

Ai auzit vreodată despre  punga super-încăpătoare, în care să tot pui lucruri și încă să mai rămână loc? Ei bine, aceasta există și poartă un nume tare frumos – ORGANIC. Este plasa perfectă pentru a merge la cumpărături și a pune în ea tot de ce ai nevoie, fără să te temi că se va rupe și ai putea rămâne cu torțile în mână și cu produsele cumpărate împrăștiate pe jos.

Pentru că pungile de plastic sunt un adevărat pericol pentru mediul înconjurător, căci  o sacoșă din plastic se descompune în 150 de ani, au fost inventate pungile din hârtie sau biodegradabile. O astfel de pungă este și cea care poartă numele ORGANIC.

Chiar în ziua în care am primit punga în dar, i-am și făcut prima testare și am mers cu ea la…spital. Deși este destinată cumpărăturilor, eu am folosit-o și atunci când Cecilia era în spital și trebuia să-i duc diverse lucruri: haine, mâncare, jucării. Am tot pus lucruri în ea și încă mai rămânea destul loc. 

Eu am numit-o geanta-sac deoarece, chiar și atunci când merg la piață să cumpăr fructe și legume, o iau tot pe ea. Pot cumpăra multe kilograme de alimente, le pun în ea și sunt sigură 100% că ține, fiind și comodă de cărat, datorită torților groase și rezistente. Datorită interiorului impermeabil pot sta liniștită: chiar de ar curge ceva, nu risc să-i fie murdărit exteriorul din material natural.

Recomand cu drag să îți cumperi și tu o asemenea plasă! Va fi aliatul perfect în timpul cumpărăturilor! 

Iar pentru mai multe recomandări de produse, idei de jocuri pentru copii, rețete delicioase și cărți de citit, te invit să apreciezi cu un like pagina de Facebook a blogului sau să mă urmărești pe Instagram și Pinterest.

Postat recent

De ce am început să folosesc produse anti-aging și cum previn îmbătrânirea tenului

Anna Casian-Musteață

Măștile cu cărbune activ de la Equilibra – tot de ce am nevoie pentru o curățare și hidratare a feței

Anna Casian-Musteață

Cum reușesc să-mi mențin dinții albi și respirația proaspătă

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....