Sunt MAMĂ
Parteneriat

Revelionul înseamnă (și) un vin spumant bun

Când spun REVELION, primul lucru la care mă duce gândul este vinul spumant, căci anume acesta este nelipsit de pe masa de sărbătoare. Îmi amintesc cu drag de copilărie, când mama pregătea pe 31 decembrie diverse feluri de mâncare de post (căci până pe 6 ianuarie noi postim), iar tata scotea din beci un ulcior cu vin și o sticlă de vin spumant, pe care noi, cei mici, abia așteptam să-l gustăm. Era lege ca paharele cu șampanie să le ciocnim dupa discursul președintelui, la ora 00.00.

Acum, când deja sunt la casa mea, păstrăm în familie tradiția, doar că ciocnim cupele cu vin spumant dupa ce venim de la slujba din noaptea de Revelion de la biserică.

În această toamnă am descoperit un vin spumant cu un gust deosebit, care va fi nelipsit de pe masa noastră de sărbătoare în noaptea de trecere dintre ani. Este vorba despre Fresco, spumantul de care te îndrăgostești de la prima înghițitură. Preferatul meu este Fresco Rose Demisec, soțul îl preferă pe cel Alb Brut, dar suntem tentați să îl încercăm și pe cel Alb Dulce, preparând cocktail-urile propuse de bloggera Kate Rotari.

Dacă și tu îți dorești ca în noaptea de Revelion să ciocnești o cupă de vin spumant deosebit, îți recomand cu toată încrederea vinurile Fresco. Te vor cuceri cu gustul special și aromat!

Un An Nou plin de momente frumoase alături de cei dragi!

Pentru a vedea și alte recomandări, nu ezita să dai un like paginii deFacebook a blogului și să mă urmărești pe Instagram și Pinterest.

Sursa fotografiei principale – Pixabay

Postat recent

Cicaderm Spray – un nou produs pentru toată familia

Anna Casian-Musteață

Summer Beauty Box – tot de ce am nevoie pentru vacanțele perfecte!

Anna Casian-Musteață

Din dragoste pentru podoaba-mi capilară

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....