Sunt MAMĂ
Confidențe

Sunt blogger! Nu sunt influencer!

Când aud termenul INFLUENCER, mă ia groaza și mi se aprinde beculețul fără să vreau, pentru că această etichetă implică atâtea aspecte, cărora mulți nici nu le fac față, dar nici nu și le asumă. Eu sunt blogger, scriu pentru că scrisul este pentru mine o terapie, vreau să împart experiența mea cu alte mame, cu alți părinți, vreau ca ei să înțeleagă că nu sunt singurii care trec prin situații dificile și poate îi ajută soluțiile care au funcționat la noi. Uneori recomand produse, cărți, jucării, jocuri, dar o fac doar din punctul meu de vedere, care nu poate coincide cu al altora și niciodată nu mă impun. Scriu pe blog pentru că vreau să fac lumea mai bună, să ajut oamenii și să contribui și eu la crearea binelui. Iar asta nu mă face influencer, ci blogger, etichetă pe care o accept cu mare plăcere.

De ce sunt blogger

  • Scriu pe blog de mai bine de 4 ani, ceea ce mă face blogger.
  • Am adunat în jurul meu o comunitate de cititori, pe mulți dintre care îi cunosc, purtăm discuții și îmi sugerează chiar anumite teme pentru blog. E atât de frumos să stai față în față cu oamenii care te citesc, să ți se spună că articolele tale sunt așteptate, să vină cu recomandări și chiar cu unele remarci…
  • La moment, nu am o altă activitate (mămicia e altceva) care să-mi placă mai mult decât blogul, astfel încât să fiu considerată blogger mi se pare destul de potrivit, deși nu sunt doar asta.
  • Chiar dacă mă consider blogger, nu mă consider vedetă. Nu, sunt om ca toți oamenii, mamă ca toate mămicile, care are uneori și zile proaste, cu nervi și lacrimi.

De ce nu îmi place să fiu numită influencer

  • Pentru că, deși multe mame mă citesc și au încredere în ceea ce recomand, eu nu sunt expert, nu îmi doresc nicidecum ca ceea ce scriu să fie valabil pentru fiecare cititor, căci scriu doar din propria experiență.
  • Nu am și nici nu vreau să am puterea de a influența cititorii. Eu doar îi pot îndruma, le pot recomanda ceva, dar alegerea le aparține. Bineînțeles, niciodată nu recomand ceva ce nu am testat/probat, citit.
  • Nu vreau ca blogul meu să fie o sursă de vânzare pentru anumite branduri (știu, s-ar putea ca prin această afirmație să-mi aprind paie în cap și să pierd colaborări). Colaborările ce le am sunt doar pentru a face recomandări de produse care mi se potrivesc și îmi plac mie, dar care nu-i exclus că nu se vor potrivi cititorilor mei.
  • Am refuzat să particip la câteva emisiuni televizate și în câteva proiecte fotografice. Un influencer nu face asta. Un influencer face orice pentru a apărea în fața publicului.

Dacă îți dorești să afli mai multe despre blogul meu, te invit să apreciezi cu un like pagina de Facebook a acestuia. Iar pentru mai multe idei de jocuri și activități pentru copii, recomandări de carte și produse, rețete delicioase și sănătoase, mă poți urmări pe Instagram, Pinterest și Facebook.

Cele bune!

Sursa foto – Pixabay

Postat recent

Ce înseamnă Paștele pentru tine?

Anna Casian-Musteață

Grădină Zoologică sau loc pentru dezvoltarea business-ului?

Anna Casian-Musteață

Scrisoare pentru FATA MEA

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....