Sunt MAMĂ
Parteneriat

Ten luminos? L-am obținut cu ajutorul unei creme făcută 100% din uleiuri esențiale

Eu am pielea feței mai închisă la culoare. Atunci când eram mică, sufeream tare mult din cauza asta, pentru că toți copiii mă strigau „țiganca”. Când am crescut și colegele care aveau tenul deschis se confruntau cu diverse probleme: acnee, pete, am înțeles că sunt o norocoasă, pentru că niciodată nu am avut astfel de griji. De când mă știu, tenul îmi este curat și neted. Uneori însă parcă tot mi-aș dori să fie mai luminos, dar să aibă o luminozitate naturală.

Așa am obținut un ten luminos!
Iarna trecută am descoperit  uleiurile esențiale marca Young Living și  una dintre cremele făcute 100% din aceste uleiuri. Crema „Ten luminos” chiar m-a ajutat să obțin ceea ce-mi doream – luminozitate naturală, efect vizibil de la prima aplicare. Aceasta conține ulei de cocos și uleiuri esențiale de levănțică, cedru și arbore de ceai. Este foarte spornică și chiar dacă o folosesc de mult timp, borcănașul este aproape plin.

Nu e o cremă care să hidrateze, motiv pentru care eu aplic zilnic crema mea de la Ivatherm, însă pentru că aceasta oferă tenului luminozitate, o folosesc doar de 1-2 ori pe săptămână, atunci când nu e soare afară. Dupa aplicare, expunerea la soare este interzisă.

Mie îmi place această cremă nu doar pentru că îmi luminează pielea feței, dar și pentru efectul liniștitor care-l are asupra organismului meu. Fiind 100% din uleiuri naturale, mă calmează enorm. O aplic seara pe ten și am observat că noaptea am un somn mai liniștit, iar dimineața mă trezesc fără cearcăne sub ochi.

Despre uleiurile esențiale Young Living
Eu nu credeam în puterea uleiurilor esențiale. Mult timp am spus că acestea sunt o modalitate de a face bani pe naivitatea oamenilor. Însă când am făcut cunoștință cu uleiurile Young Living, în special cu uleiul de lămâie, obținut prin presarea la rece a cojilor de lămâie, și dupa ce am citit mult la acest subiect, mi-am schimbat părerea.

Nu pot spune că am acasă zeci de uleiuri, care fac minuni cu familia mea atunci când ne îmbolnăvim sau că mi-a schimbat viața la 180 de grade. Eu folosesc de vre-o trei luni uleiul de lemon (lămâie) și despre el am doar cuvinte de laudă. În privința celorlalte uleiuri nu pot să mă pronunț, atât timp cât nu le-am testat, dar discutând cu persoane care le-au folosit, am înțeles că toate sunt la fel de bune ca și cel de lemon.

  • Uleiul esențial de lămâie la început l-am folosit ca și deodorant pentru cameră – punând câteva picături într-o sticlă cu pulverizator și parfumând cu el casa. Așa am vrut să mă asigur că nu-mi va provoca alergie. Pe lângă faptul că a adus un miros plăcut, care se păstrează mult timp în locuință, am observat că are și un efect calmant.
  • De asemenea, pentru că am renunțat la unele produse de curățare, folosesc uleiul de lămâie pentru curățarea geamurilor. E nevoie de doar două picături, puse în apa din pulverizator. Așa obțin geamuri curate, fără nici o pată.
  • În această perioadă eu lupt cu celulita, iar pe lângă celelalte produse de îngrijire pe care le folosesc, mă ajută și uleiul de lemon. Pun câteva picături în palme și masez bine zona problematică. Acesta îmbunătățește circulația și ajută la eliminarea deșeurilor din celule.
  • Eu am adesea dureri de cap, dar pentru a scăpa de ele masez bine tâmplele cu ulei de lemon și îmi trece durerea. Parcă așa mai reduc și din oboseală.
  • Acestui ulei i-am găsit întrebuințare și  în bucătărie. Atunci când cumpăr fructe și legume, nu le mâncăm până nu le pun pentru 15 minute în apă cu bicarbonat de sodiu, cu oțet sau cu suc de lămâie. Dar de când am uleiul, am înlocuit toate acestea cu el. Într-un vas cu apă adaug  2 picături de ulei,  las produsele acolo pentru 15-20 de minute, apoi le clătesc bine cu apă călduță.

Cu siguranță, acest ulei mai poate fi folosit și în alte moduri, însă nu pot recomanda ceea ce nu am testat, de aceea v-am spus exact ceea ce am făcut eu cu el. 

Intenționez să cumpăr și alte uleiuri marca Young Living, pentru că uleiul de Lemon m-a convins de efectele benefice pe care le pot avea aceste produse.

Tu folosești uleiuri esențiale? Cum? Unde? Te rog să împărtășești din experiența ta și cu ceilalți cititori ai blogului, lăsând un comentariu la acest articol.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l ca să afle cât mai multe persoane despre beneficiile uleiurilor Young Living. Iar dacă vrei și tu să cumperi astfel de uleiuri sau creme, le găsești pe pagina Aroma Uleiurilor Esențiale Young Living.

Te aștept pe pagina de Facebook a blogului, acolo unde vin zilnic cu postări interesante și utile. De asemenea, mă mai găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Gel de duș potrivit = copil fericit

Anna Casian-Musteață

De ce îmi duc copiii la spectacolele jucate de Planeta Clounella

Anna Casian-Musteață

Uleiurile presate la rece „MIRA” – un dar sănătos pentru familie la acest sfârșit de an + 3 rețete de post

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....