Sunt MAMĂ
Meșter Faur

Trei proiecte handmade pentru Toamna de Aur, numai bune de făcut cu copiii

Luna octombrie e nespus de frumoasă datorită multitudinii de fructe, legume, frunze colorate, pomușoare și alte diverse materiale din natură. În octombrie la grădinițe se organizează Toamna de Aur, Ziua Toamnei, Ziua Roadei sau alte sărbători dedicate toamnei.  Cecilia a lipsit o perioadă de la grădiniță, însă noi am meșterit câteva decorațiuni, pe care le-am dus în grupă, pentru a o decora.

În articolul de azi vrem să vă arătăm și vouă ce am făcut, iar dacă vreți și voi să meșteriți, aveți nevoie de un pic de timp, răbdare și foarte puține materiale.

Dovleacul vesel
Pentru această decorațiune am folosit un dovleac cu coadă, de care am prins o fundă. Cu ajutorul unui marker i-am desenat o gură și pomeți, iar ochii i-am lipit folosind doi ochișori cumpărați din AzurArt.

Borcanul cu frunze
Pentru această decorațiune am folosit un borcan, în care am pus grăunțe, castane și un con de brad. Copiii au decis să vopsim cu acuarelă borcanul, însă eu i-am lipit frunze, așa cum plănuiam la început. Capacul borcanului l-am lipit cu clei fierbinte, apoi l-am înfășurat cu sârmă plușată, iar pe capac am adăugat un con de brad.

Căsuța vrăbiuței
Aveam o căsuță făcută din carton, pe care am decorat-o cu frunze. La ușa acesteia am lipit o vrăbiuță din lemn (care era de fapt un puișor cumpărat de Paște de la EduJoc), iar la intrare am adăugat mici elemente din natură – semințe, grăunțe, rămurele, măcieșe.

Aceste decorațiuni se fac foarte ușor, iar copiii au fost încântați să meșterim la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l ca să afle și alte mămici despre proiectele DIY pe care le pot face pentru școală sau grădiniță.

Te aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsești pe Instagram, Youtube, Pinterest sau Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

DIY: Cum să faci un coșuleț – iepuraș de Paște

Anna Casian-Musteață

Meșterim un tablou din hârtie colorată pentru 8 martie: „Câmpul cu flori”

Anna Casian-Musteață

Proiect DIY: Ramă foto din crenguțe

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....