Sunt MAMĂ
Confidențe

Unde te grăbești?

Prinși în rutina zilnică, permanent suntem în goană. Vrem să le reușim pe toate, să fim primii, să le facem pe toate bine. Uităm să ne bucurăm de viață, de lucrurile mărunte și de micile reușite. Tindem mereu spre mai mult, mai bine, mai frumos.

Dar viața e alcătuită nu doar din bine, frumos, reușite, culmi. Viața e și cu lacrimi, durere, căderi. Important e să vedem partea plină a paharului, să ne ridicăm și s-o luăm mai încet. Pentru ca data viitoare când vom cădea, să nu doară atât de tare.

Unde te grăbești? Nu vezi că oricum nu le reușești pe toate? Atâtea încă rămân nefăcute, neduse până la capăt. În casă oricum zilnic vei face ordine, la serviciu vei merge chiar dacă nu din plăcere, vasele va trebui să le speli, pe toate să le pui la locul lor, pentru ca mâine să o iei de la capăt.

Unde te grăbești? Nu vezi că familia ta are nevoie de tine? Copiii te vor prezentă în viața lor? În suflet ți-i rece și pustiu? Nu crezi că e timpul să te oprești și să faci mai întâi ordine acolo? Să le aranjezi pe toate pe rafturi, frumos, ca să știi de unde să le iei și unde să le pui?

Unde te grăbești? Oprește-te! Privește înăuntrul tău! Timpul e prea prețios ca să-l risipești aiurea. Ai grijă ce faci cu el si cu cine îl petreci! Bucură-te de viață, bucură-te de cei dragi alături. Lasă graba! Oricum toate se trec!

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Gânduri și rânduri la un an de când am încetat alăptarea

Anna Casian-Musteață

De ce îmi place această vară

Anna Casian-Musteață

Micile bucurii ale lunii august

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....