Sunt MAMĂ
Porția de lectură

„Ziua în care la capătul celălalt al iubirii n-a mai fost nimeni” de Ioana Chicet-Macoveiciuc

Întotdeauna, dupa ce termin de citit o carte de parenting sau una de dezvoltare personală, am nevoie de ceva mai relaxant, care să nu necesite prea multă analiză. Între „Fericirea trăiește în spații mici” de Dominique Loreau și „Cele cinci limbaje ale ubirii” de Gary Chapman, am citit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc. Autoarea a știut atât de bine să descrie istoria lui Andrei și a Oanei, eroii principali, încât, atunci când am început să o citesc, nu am mai putut-o lăsa din mână.

„Ziua în care la capătul celălalt al iubirii n-a mai fost nimeni” m-a făcut să plâng în hohote, să trăiesc fiecare moment alături de eroină, să mă bucur pentru ea și să mă regăsesc pe alocuri pe mine, cea din anii de liceu, când am trait la rându-mi o poveste de dragoste frumoasă.

Fiecare rând parcă a fost scris pentru mine, să mă relaxeze, să-mi răscolească amintirile, să mă facă să visez și să mă bucur că am o familie frumoasă și fericită. Pentru mine, la capătul celălalt al iubirii se află soțul meu, iar acesta e cel mai frumos lucru – să iubești și să fii iubit.

A avut Oana parte de o iubire împărtășită? Veți afla și voi dacă veți citit cartea. Cel puțin, eu sper că descrierea de mai sus v-a stârnit curiozitatea și chiar veți lectura această poveste atât de frumoasă.

Nu vreau să ofer prea multe detalii, pentru că acesta este unul dintre romanele pe care trebuie să îl citească fiecare, mai ales atunci când simte nevoia unei pauze de la lecturi grele. Deși această carte are și ea o încărcătură emoțională destul de puternică…

Cartea am cumpărat-o de pe elefant.md, de unde o poți achiziționa și tu, profitând de zilele cu reduceri.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l ca să afle și prietenii tăi despre „Ziua în care la capătul celălalt al iubirii n-a mai fost nimeni” de Ioana Chicet-Macoveiciuc.

Te aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului, acolo unde postez zilnic. Iar pe mine mă mai găsești și pe Instagram, Pinterest, Youtube AICI și AICI și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

„O mare de lacrimi” de Ruta Sepetys

Anna Casian-Musteață

6/40: „Arta de a pune lucrurile la locul lor” de Dominique Loreau

Anna Casian-Musteață

PIXI – Cărțile care încap într-un buzunar

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....