Sunt MAMĂ
Familie

5 filme de vizionat în doi

Îmi plac serile liniștite, când copiii se joacă în voie, când toate sunt puse la locul lor, iar eu pot citi o carte sau privi un film. În ultima perioadă le-am făcut pe ambele: ziua am citit cărți, iar noaptea am vizionat filme bune. Si nu de una singură, ci împreună cu soțul. Pentru că eu plâng la aproape orice film, e clar că am nevoie de un umăr lângă mine. Dar lăsând la o parte gluma, azi vreau să vă recomand cinci filme pe care să le vizionați în doi, nu pentru că ați avea nevoie de cineva care să vă șteargă lacrimile, ci pentru că sunt filme pentru doi, care vă vor ajuta să conștientizați și mai mult importanța familiei.

Necruțătorul
Dacă ești în căutarea unui film puternic, cu impact emotional, recomand de o mie de ori filmul rusesc „Necruțătorul”. Filmul relatează povestea unui bărbat care-și pierde familia într-un accident aviatic, iar acesta este în căutarea persoanei vinovate. Am plâns pe tot parcursul filmului, dar asta doar pentru că sunt eu așa, mai emotivă.

„Necruțătorul” e bazat pe fapt real și e  destul de tulburător. E genul acela de filme pe care nu le uiți ușor și te lasă cu multe goluri. Până în acest moment nu am văzut un actor care să-și joace mai bine rolul decât Dmitri Nagiyev.

Instant Family
Este o comedie-dramă, care pe mine m-a ținut în suspans de la primele clipe. „Instant Family” relatează povestea unei familii care nu are copii, dar vrea să înfieze nu unul, ci tocmai 3. Nu le e deloc ușor și trec prin diverse situații dramatice și uneori haioase, dar care-i fac și mai puternici și uniți.

Filmul  e inspirit de experiența personală a scenaristului/regizor/producător Sean Anders, și îi are ca protagoniști pe Mark Wahlberg și Rose Byrne, alături de care îi regăsim pe Octavia Spencer, Tig Notaro și Margo Martindale, Julie Hagerty și Michael O’Keefe.

The Longest Ride
Mie întotdeauna mi-au plăcut filmele de dragoste, iar acesta este unul care merită a fi vizionat. Relatează povestea a două cupluri separate în timp, iar iubirea lor trebuie să reziste diverselor întâmplări mai puțin plăcute.

The Longest Ride ne învață despre cât de important este să ne jertfim în numele familiei (dacă ne dorim asta), să-l iubim pe cel de lângă noi și să-i fim alături indiferent de supărări. E un film cald, liniștit, dar la care tot mai scapi câte o lacrimă.

No Escape
Acest film m-a ținut în suspans chiar din prima clipă. Știam că ceva nu e în regulă cu personajele și nu aveam răbdare să urmăresc, următorul și următorul cadru. „No Escape” relatează povestea unei familii de americani, care aleg să locuiască de cealaltă parte a oceanului. Din nefericire, se trezesc cu toții prinși în mijlocul unei lovituri de stat și caută scăparea dintr-un mediu unde străinii sunt imediat executați.

Este un film plin de tensiune și emoție, un film despre supraviețuire și luptă pentru propria viață, dar și pentru viața întregii familii. 

Safe Haven
Pe mine m-a emoționat mult acest film și m-a făcut să înțeleg încă o data cât de puternică e femeia și prin câte poate trece cu capul sus, dacă are alături un umăr de bărbat. „Safe Haven” relatează povestea lui Katie Feldman, o tânără care s-a eliberat dintr-un mariaj nefericit și fuge din calea unui fost soț violent și abuziv, refugiindu-se în orășelul Southport din Carolina de Nord. Acolo încearcă să ia viața de la capăt…

E un film bunișor, pe care merită să-l vizionați într-o seară de sâmbătă, culcușiți sub o pătură călduță și îmbrățișați. 

Vizionare plăcută!

Dacă ți-au plăcut aceste recomandări, aș aprecia dacă ai distribui articolul, astfel încât să ajungă și la prietenii tăi.

Te aștept și pe pagina de Facebook a blogului, acolo unde vin zilnic cu postări interesante și utile. Dar mă mai găsești și pe Instagram, Pinterest, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna, mama de doi!

Sursa fotografiei principale – Pixabay

Postat recent

Film de vizionat în doi, când copiii sunt în vacanță: „La vita è bella!”

Anna Casian-Musteață

5 filme de văzut cu familia în perioada sărbătorilor de iarnă

Anna Casian-Musteață

De veghe în lanul de floarea soarelui

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....