Sunt MAMĂ
Învingem Cancerul

Azi vreau să mulțumesc OAMENILOR

Una dintre cele mai importante lecții pe care am învățat-o în ultima jumătate de an, a fost aceea că există OAMENI printre oameni. Niciodată nu am avut încredere în oameni și întotdeauna am spus că, ori de câte ori vor avea ocazia, aceștia vor trăda, vor arunca vorbe urâte și vor face rău. Dar iată că Dumnezeu a hotărât că e timpul să-mi învăț lecția și să-mi demonstreze că totul se face cu OAMENI și că nu toți sunt plămădiți „din același aluat”.

În ultimele 6 luni am întâlnit oameni despre care nu aș fi crezut niciodată că ar putea să întindă o mână de ajutor. Tocmai oamenii de la care nu m-am așteptat să primesc o vorbă bună, aceștia mi-au scris mesaje de încurajare, au plâns și s-au bucurat împreună cu mine.

Azi simt nevoia să mulțumesc tuturor OAMENILOR care ne-au fost alături, care s-au rugat pentru Stelian, care ne-au îndrumat pe drumul cel bun și ne-au susținut. Abia aștept să crească Puiul mare și sănătos, ca să-i pot povesti despre voi, căci aveți un loc special în gândurile mele și despre fiecare în parte am ce spune, doar de bine. Vă mulțumesc!

Sursa foto – Pixabay

Postat recent

Bagajul de maternitate: De ce ai nevoie când mergi să naști

Anna Casian-Musteață

„Învingem cancerul” împreună!

Anna Casian-Musteață

A căzut, dar o să crească!

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....