Sunt MAMĂ
Pași de călător

Celulită? Hai că-i vin de hac!

Primele urme de celulită le-am observat atunci când am rămas însărcinată și am început să mă îngraș excesiv. Pâna atunci, făceam zilnic mișcare, eram implicată în tot felul de activități și nu avea când să se depună grăsimea pe coapse, burtă, brațe. Eram ok cu mine și cu corpul meu. Dar odată cu cele două sarcini una dupa alta, sedentarism și mâncat excesiv, mai ales în ultimii doi ani, celulita se simte pe corpul meu ca la ea acasă.

Nu i-am atras atenția și nu m-a deranjat pâna vara trecută, când am văzut că nu mai pot purta rochii și fuste scurte din cauza coajei de portocală care îmi apăruse pe picioare. Atunci am decis că e timpul să încep lupta. Cu grăsimea și cu celulita.     Am început prin a accepta că nu voi mai fi cum am fost (trasă prin inel nu am fost niciodată) și prin adoptarea unui alt stil de viață: cu mai puțin zahăr și prăjeli, fără făinoase, mai multe fructe și legume și multă mișcare. Iar odată cu acestea – minimum 2 litri de apă pe zi, masaj anticelulitic, pe care mi-l face soțul periodic și aplicarea cremelor anticelulită, care să mă ajute să scap de această coajă de portocală.

S-a schimbat ceva în această perioadă? Cu siguranță, da. Am dat jos câteva kilograme, dar cel mai important, celulita a început să dispară. Sunt conștientă: de celulită nu voi scăpa niciodată, dar cel puțin am grijă să distrug acele celule care crează senzația de coajă de portocală. La mine celulita e favorizată și de factorul genetic, cât și de dezechilibrul hormonal, dar știu că odată și odată tot îi voi veni de hac!

Tocmai de aceea, periodic folosesc Gelul anticelulitic ALOE CRIO GEL și Fango Termale Cellulite de la Equilibra. Gelul îl aplic în perioade de câte 10 zile, timp în care soțul îmi face și masaj anticelulitic cu ulei de migdale tot de la Equilibra. Iar de trei ori  pe săptămână fac împachetare cu nămol. Ambele proceduri sunt plăcute, excepție făcând masajul anticelulitic.

Ce face Gelul anticelulitic ALOE CRIO GEL?
Este un gel răcoritor, care  oferă un ice effect și se absoarbe foarte repede în piele. Acesta reglează circulația periferică deficitară și retenția de apă. Folosindu-l, am observat că redă țesuturilor tonus și fermitate. În plus, pielea rămâne catifelată și moale, dar și hidratată.

Gelul conține: cafeină, carnitină, extract de cacao, escină, centella asiatică, afin, ghimpe și menthol.

Ce beneficii are utilizarea Nămolului Termal?
Fango Termale Cellulite  este un amestec  de nămol, argilă verde și extracte naturale cu rol anticelulitic, drenant și hidratant. Are în componența sa și 20% Aloe Vera. Eu fac de trei ori pe săptămână împachetări și chiar am observat că reduce celulita, retenția de apă, iar pielea își recapătă treptat elasticitatea. Am grijă să aplic un strat generos de talie, abdomen, șolduri, coapse și posterior, masez ușor, apoi împachetez cu foile alimentară, lăsând să acționeze pentru 10 – 15 minute, dupa care clătesc cu apă călduță. La final am o piele catifelată și tonifiată.

De când am început această luptă cu celulita și folosirea celor două produse anticelulită de la Equilibra, am observat pierderea unor centimetri din grosimea zonelor în care am aplicat produsele (dar asta vine la pachet cu multă mișcare și o alimentație echilibrată). De asemenea, m-am simțit mult mai relaxată, iar starea de oboseală nu mai este la del de accentuată ca înainte de tratament.

Sunt curioasă dacă mai sunt și alte femei, de-alde mine, care se confruntă cu această problemă. Dacă tu ești una dintre ele, spune-mi cum reușești să-i faci față și cum scapi de „coaja de portocală”. Aștept răspunsurile în comentariile la acest articol.

Iar dacă crezi că experiența mea poate ajuta pe cineva, distribuie acest articol ca să ajungă la cât mai multe femei și să afle despre aceste produse minunate de la Equilibra, pe care eu le cumpăr din Farmacia Familiei.

Te aștept și pe pagina de Facebook a blogului, acolo unde vin zilnic cu postări utile și interesante. De asemenea, mă găsești și pe Instagram, Pinterest, Youtube AICI și AICI și Facebook.

Cu drag, Anna, mama de doi!

Postat recent

Pelerin pe Solovăț: Istoria și prezentul insulei pe care s-a inventat Gulagul

Anna Casian-Musteață

Ce-am vizitat, ce mi-a plăcut și de ce vreau să revin în orașul Cluj-Napoca

Anna Casian-Musteață

Vizită la Grădina Botanică de pe insula Solovăț. Iată ce am văzut acolo!

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....