Sunt MAMĂ
Meșter Faur

Duminica în familie Nr.1: confecționăm animăluțe, păsări și insecte din hârtie

Pentru mine duminica a fost întotdeauna ziua de petrecut cu familia. De când eram mică, duminica mergeam în ospeție la bunica sau primeam noi oaspeți și toată ziua stăteam la masă, ne jucam, priveam filme, mâncam semințe. De când am copiii, duminica este ziua când mergem la biserică de dimineață, dupa care o petrecem în giugiuleli, somn, desene animate, plimbări și activități.

Timp de mai multe duminici am confecționat cu copiii diverse animăluțe din hârtie, ei fiind mari amatori de jocuri cu hârtia. Cui nu-i place oare să decupeze, să lipească, să rupă, iar la final să obțină o jucărie nouă?

Animăluțele, insectele și păsările pe care le-am confecționat sunt colorate, nostime și foarte simplu de meșterit. Imaginile vorbesc de la sine.

Dacă nu știi ce activitate să le propui copiilor, adună-i pe toți în jurul tău, ia-l neapărat și pe tati ca ajutor, înarmați-vă cu hârtie colorată, foarfece și lipici și… spor la meșterit! Nu uita să ne arăți și nouă rezultatul!

Exif_JPEG_420

Te aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Iar pe mine mă găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi meșteri fauri!

Postat recent

3 proiecte simple cu Iepurași de Paște, pe care să le faci cu copiii

Anna Casian-Musteață

Trei proiecte handmade pentru Toamna de Aur, numai bune de făcut cu copiii

Anna Casian-Musteață

Ouă de Paște din pietre de râu ca ale Iepurașului Matei

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....