Sunt MAMĂ
Familie

Film de vizionat în doi, când copiii sunt în vacanță: „La vita è bella!”

De când avem copii, se întâmplă foarte rar să rămânem în doi. Rar asta înseamnă câteva zile în vacanța de iarnă (dacă avem noroc) și câteva în cea de vară (obligatoriu). Anul acesta am avut vacanță pentru noi doi doar trei zile și două nopți, timp în care am lucrat fiecare la proiectele sale și am discutat mult, iar când am simțit că e momentul pentru o pauză, am privit filme.

Unul dintre filmele care mi-a rămas aproape de suflet este „La vita è bella!” și-l recomand din toată inima să-l vizionați și voi. Veți plânge poate, veți râde, dar cu siguranță veți învăța lucruri utile și vă veți pune multe întrebări despre viața și rolul vostru de părinte.

Filmul îl are pe Roberto Benigni în rolul principal, care-l interpretează pe Guido, un evreu italian, trimis într-un lagăr de concentrare împreună cu fiul său de 5 anișori.  Guido nu-i spune adevărul copilului său, ci-l face să creadă că trăiește într-o altă lume, unde trebuie să adune puncte pentru a câștiga un tanc.

Este un film emoționant, care ne învață pe noi, părinții, puterea și importanța jocului. Da, prin joc copiii pot învinge răul, prin joc noi putem deveni mai buni, dacă nu trișăm. Prin joc, războiul poate deveni o simplă aventură.

Câți dintre noi au puterea asta, de a schimba universul copiilor prin joc? Fiecare părinte o poate face! Vă veți convinge dacă veți viziona filmul!

Te aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului! Iar pe mine mă găsești pe Instagram, Pinterest, Youtube și Facebook.

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Postat recent

Ședința foto care a adus culoare și lumină în familia noastră

Anna Casian-Musteață

„Neobișnuita călătorie a Serafimei” – lungmetraj de animație pentru întreaga familie

Anna Casian-Musteață

5 filme de văzut cu familia în perioada sărbătorilor de iarnă

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....