Sunt MAMĂ
Parteneriat

Mamele au și picioarele obosite, nu doar brațele

Zilnic facem zeci de mii sau poate chiar sute de mii de pași, și asta fără a fi înscrise la vreun maraton. Pur și simplu noi, mamele, nu prea stăm locului pe parcursul zilei. Dacă nu facem ordine în casă sau nu stăm la bucătărie, ne plimbăm cu bebelușul sau ne jucăm cu copiii mai mărișori. Și se întâmplă cam mereu că stăm în picioare. Iar picioarele obosesc, la fel ca brațele. Și au nevoie de odihnă și răsfăț.

Pentru serile în care chiar nu mai pot de oboseală și mă dor picioarele după o zi de stat cu Lia în brațe, le ofer picioarelor mele o mângâiere – masaj cu crema pentru picioare obosite și umflate de la Crevil. Am descoperit-o recent și pot spune că m-am îndrăgostit de ea. Face minuni cu picioarele mele obosite și, mai ales, cu călcâiele crăpate.

Recunosc, deseori, la final de zi, tot ce îmi doresc e să pun capul pe pernă și să dorm, dar uneori îmi place ca după duș să mă răsfăț. Astfel, țin picioarele ridicate cam 10 minute, apoi soțul mi le masează bine cu această cremă, după care îmbrac o pereche de ciorapi. Dimineața sunt pregătită pentru o nouă zi de făcut mii de pași.

Datorită extractului de castan sălbatic, crema are un efect venotonic. Hrănește și revitalizează picioarele obosite și umflate, iar pielea rămâne moale și catifelată. Aceasta mai are in componență și alte ingrediente active, cum ar fi: amidon, proteine, aminoacizi și flavonoide.

Este o cremă care, cu adevărat, face minuni cu picioarele mele și o recomand cu drag în special mamelor, care nu mai știu de odihnă. Dacă și tu faci parte din această categorie, ia-ți o pauză și oferă-ți un moment de răsfăț.

Cum putem preveni oboseala picioarelor:
*Regimul alimentar corect (cu evitarea mâncărurilor sărate)
*Purtarea încălțămintei adecvate
*Mersul desculț prin iarbă, nisip, pietre (pe diverse texturi și materiale)
*Diverse exerciții pentru glezne, tălpi și degete
*Iar pentru a scăpa de bătături și, cel mai important – pentru a le preveni, masajul cu cremă pentru picioarele obosite de la Crevil.

Tu cum ai grijă de picioarele tale? Cum le mulțumești pentru că îți susțin corpul zilnic și te ajută să te deplasezi? Împărtășește experiența ta în comentarii la acest articol.

P.S. Toate produsele marca Crevil le găsești în Farmacia Familiei.

Dacă crezi că acest articol ar fi util și altor mămici, distrubuie-l ca să ajungă și la ele.

Pentru mai multe postări interesante și utile, te aștept pe pagina de Facebook a blogului. De asemenea, mă găsești și pe Instagram, Pinterest, Goodreads, Youtube AICI și AICI și pe Facebook.

Cu drag, Anna!

Postat recent

Gentuțele-organizatoare – ideale pentru camera copiilor și nu numai

Anna Casian-Musteață

Ten luminos? L-am obținut cu ajutorul unei creme făcută 100% din uleiuri esențiale

Anna Casian-Musteață

Noi produse în trusa de îngrijire a bebelușului. Ce am mai descoperit

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....