Sunt MAMĂ
Familie

O seară banală, transformată în una de neuitat

Un laptop, un spray contra țânțarilor și ceva de ronțăit – elementele perfecte pentru o seară în familie, petrecută sub cerul liber. O astfel de seară ne-am organizat noi, în timp ce ne aflam la bunici. O seară de sâmbătă, când toate au fost aranjate la locul lor, când cina a fost servită şi toţi am aşteptat momentul să ne bucurăm de prezenţa fiecăruia dintre noi.

Pentru că în acest an luna august e destul de călduroasă, iar serile sunt potrivite pentru a sta afară și a asculta cântecul greierașilor și lătratul câinilor, noi am petrecut o astfel de seară afară, doar că nu am ascultat greierașii, ci am privit un film.

Am ales un film animat pe care copiii nu l-au văzut niciodată și care ni s-a părut potrivit pentru ei – “În căutarea lui Nemo”. Ne-am așezat confortabil pe un pat aranjat de bunica pe balcon și am vizionat filmul.

E un film extraordinar, despre un peştişor care se rătăceşte de tatăl său, iar acesta porneşte în căutarea lui. Ambii au parte de peripeţii şi moment care-i fac mai puternici.

Iniţial, hotărâsem că vom ieşi afară, sub cerul liber, să privim filmul, dar copiii au hotărât că e mai comod să stăm la balcon, de unde nu doar am vizionat filmul, dar am şi ascultat cântecul greieraşilor.

Acum, cât încă nu e frig noaptea, îţi recomand şi ţie să organizezi pentru copii o astfel de  seară. O vor ţine minte mult timp şi crede-mă, vor vorbi zile întregi despre cât de frumos a fost atunci când aţi stat afară şi aţi vizionat un film.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l ca să afle şi alte mămici despre el. Nu uita că te aştept şi pe pagina de Facebook a blogului cu un like!

Cu drag, Anna, mamă de doi!

Sursa foto – Unsplash

Postat recent

9 ani de la cununie. 9 lucruri despre NOI

Anna Casian-Musteață

Film de vizionat în doi, când copiii sunt în vacanță: „La vita è bella!”

Anna Casian-Musteață

Sfaturi: Cum să reducem expunerea la carcinogene

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....